agatakat
Fanka BB :)
nie wiem czy wszystkim uda mi sie odpisac bo z tel trudniej mi forum ogarnac
Co do imion to trudna sprawa, my chcielismy bez polskich znakow I taka sama pisownia. Wybralismy Robert
a wlasciwie to ja bo pan maz tylko wybrzydzal a sam nie dawal propozycji 
husky, hehe skad ja to znam
moj ciagle powtarza ze swira idzie ze mna dostac, I on nie wie jak faceci daja rade przejsc przez trzy czy cztery ciaze swoich partnerek 
aleks ale fajnie Wam z opieka
u nas niestety lipa bo obie babcie jeszcze pracuja I nie ma gdzie dzieciakow podrzucic
co do boli to pamietam z pierwszej ciazy, wspolczuje 
cos jeszcze mialam pisac I pustka w glowie :/ u mnie tez bole okresowe, ale to macica cwiczy, jesli nie sa bardzo bolesne I szybko przechodza to jeszcze nic sie nie dzieje
mnie mecza zgagi po pas :/ w nocy zeby chodz troche zasnac to ukladam poduszki I spie na siedzaco.. nie wiem ile tak pociagne :/
jak tam zakupy? przygotowania w pelni? ja juz sporo rzeczy mam
kupilismy wczoraj foteliki do auta dla obojga bo akurat Amanda ze swojego sredniego wyrasta I taki dla starszaka juz potrzebowala 
Co do imion to trudna sprawa, my chcielismy bez polskich znakow I taka sama pisownia. Wybralismy Robert
husky, hehe skad ja to znam
aleks ale fajnie Wam z opieka
cos jeszcze mialam pisac I pustka w glowie :/ u mnie tez bole okresowe, ale to macica cwiczy, jesli nie sa bardzo bolesne I szybko przechodza to jeszcze nic sie nie dzieje
mnie mecza zgagi po pas :/ w nocy zeby chodz troche zasnac to ukladam poduszki I spie na siedzaco.. nie wiem ile tak pociagne :/
jak tam zakupy? przygotowania w pelni? ja juz sporo rzeczy mam