Witam
mam pytanie czy sa mamusie ktore rodzily w Royal Preston Hospital? Ja wlasnoe bede w tym szpitalu rodzic i chcialam sie dowiedziec jaka opieka w tym szpitalu bo wiem ze w kazdym szpitalu jest inaczej pozdrawiam
reklama
Trusia77
Fanka BB :)
Hej
Husky zdrówka dla Dziewczynek i wracajcie szybko do domku
Niektóre czekają na pierwszy scan a ja już nie mogę się doczekać 14 września do pl gina
Jadę po żelazko i mikser bo zmarły umęczone przeze mnie
Husky zdrówka dla Dziewczynek i wracajcie szybko do domku
Niektóre czekają na pierwszy scan a ja już nie mogę się doczekać 14 września do pl gina
Jadę po żelazko i mikser bo zmarły umęczone przeze mnie
Towicz86266
Husky wielkie gratki dla Ciebie !! Wzruszylam się jak przeczytałam jakie masz córeczki i jak wcinają twoje mleczko 
Zazdroszczę , ze jesteś po a z drugiej strony dochodzi do mnie ,ze czeka mnie poród
Ostatnio śniło mi się , ze urodziłam piękna córkę chyba jakieś głębokie myśli to sprawiły bo przecież będzie chłopak
jutro wizyta u położnej 
Zazdroszczę , ze jesteś po a z drugiej strony dochodzi do mnie ,ze czeka mnie poród

agatakat
husky, dzielna z Ciebie mamusia
najwazniejsze ze malutkie sa szczesliwe I najedzone
duzo sily dla Was I powodzenia. Ciesze sie ze macie taka opieke I jestes zadowolona
a jak dumny tatus
?
towicz, oj porod zbliza sie wielkimi krokami ale damy rade
ja dzisiaj mialam wizyte z polozna, wszystko ok
cisnienie, mocz itd git. Serduszko wali jak dzwon. W czwartek mam badanie krwii na tolerancje glukozy. Kolejna wizyta z polozna w 32 tygodniu.
towicz, oj porod zbliza sie wielkimi krokami ale damy rade
ja dzisiaj mialam wizyte z polozna, wszystko ok
meludje ze u nas dobre wiadomosci.
plyn z kregoslupa wykazal ze nie ma infekcji ktora lelarze podejrzewali i jeszcze tylko za kilka dni powtorza badanie dla pewnosci. teraz wreszcie przestawiamy sie na karmienie piersia bo tylko w sumie czekamy az male zaczna jesc 100ml mojego mleczka przez 4h i mozemy isc do domu

dzisiaj male byly wazona i amelka przytyka 15gr (ma usztuwnienie na raczce wiec mowia ze po odliczeniu waga ta sama mniej wiecej co w dniu narodzin) a julia spadla 110gr wiec w normie.
co do tego ze jestem w innej sali to nie znaczy ze odpoczywam, potrafia dzwonic po mnoe ze trxeba malym zmienic pampersa pub dlatego ze placza na dodatek jedna je co 3 a druga co 4h wiec zadnej synchronizacji woec mam tak z 2-3h przez caly dzien by polezec.
plyn z kregoslupa wykazal ze nie ma infekcji ktora lelarze podejrzewali i jeszcze tylko za kilka dni powtorza badanie dla pewnosci. teraz wreszcie przestawiamy sie na karmienie piersia bo tylko w sumie czekamy az male zaczna jesc 100ml mojego mleczka przez 4h i mozemy isc do domu
co do tego ze jestem w innej sali to nie znaczy ze odpoczywam, potrafia dzwonic po mnoe ze trxeba malym zmienic pampersa pub dlatego ze placza na dodatek jedna je co 3 a druga co 4h wiec zadnej synchronizacji woec mam tak z 2-3h przez caly dzien by polezec.
Towicz86266
Ja już po wizycie u położnej można powiedzieć u położnych bo była dziś na wizycie jeszcze studentka bardzo miła i widać ,że będzie z niej dobra położna bo tak naprawdę chodziło o to żeby to ona dominowała swoją wiedzą na wizycie. Max ruszał się ,ale dał posłuchać serduszka 138bpm to jest muzyka dla mych uszu ciśnienie tez wzorowe
Oczywiście powiedziałam co miałam do powiedzenia odnośnie moich wyników , ze nic nie wiem i tak sie nie robi. Więc Laura powiedziała ,ze jak dowie się coś to da mi znać jeśli by było coś nie tak a ,ze mam wizytę w szpitalu w połowie września to, ze wszystko mi sie wyjaśni na tej wizycie ;-) Śmiałam się ,bo zapytała sie czy znam płeć a gdy pokazałam jej foto ze scanu w Polsce to powiedziała ,ze przeważnie Polki sprawdzają płeć i ona też potwierdza ze to chłopiec :-) Miło mi się też zrobiło, bo dostałam już maternity ćertificate co prawda jeszcze go nie potrzebuję, ale jak czytałam ze trzeba sie prosić to tym bardziej byłam zadowolona. Na moje kłucia powiedziała , ze mogę brać tabletki z tym , ze nie dopytałam jakie oni mają tutaj odpowiednik naszej nospy??? Znacie może nazwę???

Witajcie, Husky - super, ze u Was dobrze, jak to będzie mozliwe pochwal się zdjęciammi
))
JA mam jutro pierwszą wizytę z położną, chciałabym mieć USG, bo nie słyszałam serduszka jeszcze... a że jakoś objawy ciązy mi przeszły (wyostrzony węch, bóle pierwsi czy brzucha) to martwię się trochę....
Pozdrawiam Was i dużo zdrówka zyczę
JA mam jutro pierwszą wizytę z położną, chciałabym mieć USG, bo nie słyszałam serduszka jeszcze... a że jakoś objawy ciązy mi przeszły (wyostrzony węch, bóle pierwsi czy brzucha) to martwię się trochę....
Pozdrawiam Was i dużo zdrówka zyczę
aleksiel
Husky moje najserdeczniejsze gratulacje!!!! Zycze duzo zdrowka i jak najszybszego wyjscia ze szpitala!
Kali nie martw sie na pewno wszystko jest dobrze!!! Za jakies 3-4 tyg powinnas miec pierwszy scan.
Towicz ciesze sie ze ok, niestety odpowiednika nospy nie znam... ale jak cos to jest na ebayu u pl sprzedawcow
Agata gratuluje udanej wizyty!
Milo mi Was wszystkie, ktore napisaly na prywatnym watku poznac i zobaczyc!!!!
U nas ok, w nastepy poniedzialek mam wizyte u poloznej, a w srode polska ginekolozke
mam nadzieje ze Mlody ok i ze pokaze buzke na 3d 
Kali nie martw sie na pewno wszystko jest dobrze!!! Za jakies 3-4 tyg powinnas miec pierwszy scan.
Towicz ciesze sie ze ok, niestety odpowiednika nospy nie znam... ale jak cos to jest na ebayu u pl sprzedawcow
Agata gratuluje udanej wizyty!
Milo mi Was wszystkie, ktore napisaly na prywatnym watku poznac i zobaczyc!!!!
U nas ok, w nastepy poniedzialek mam wizyte u poloznej, a w srode polska ginekolozke
Trusia77
Byłam na pobaniu krwi, bo na scanie maluszek nie dał się wogóle pomierzyć, pani powiedziała że czekać trzeba good week, ciekawe co to znaczy hehe, ale już nie mogę się doczekać, niech już będzie wynik szybko i oby wszystko było ok. Teraz odliczam do tego wyniku a potem będę odliczała do wizyty u pl gina
Agata fajnie, że wizyta ok
Husky szybkiego powrotu do domku
Kali nic się nie martw, tak już jest że najpierw martwimy się bo upławy i inne dolegliwości a potem cisza i też to nas martwi
Towicz jak fajnie, chłopaczek, no i potwierdzam bicie serca to muzyka dla uszu matki
Agata fajnie, że wizyta ok
Husky szybkiego powrotu do domku
Kali nic się nie martw, tak już jest że najpierw martwimy się bo upławy i inne dolegliwości a potem cisza i też to nas martwi
Towicz jak fajnie, chłopaczek, no i potwierdzam bicie serca to muzyka dla uszu matki
reklama
witam , widze ze wszstkie mamy zaplanowane spotkania, ja czekam na scan w poniedzialek ciekawa jetem co mi powiedza,
cz was tez namawiaja na szczepienia przecwi grypie?? bo ja jestem przeciw mam nadzieje nie podadza mi bez mojeje woli np pod pretekstem pobrania krwi
cz was tez namawiaja na szczepienia przecwi grypie?? bo ja jestem przeciw mam nadzieje nie podadza mi bez mojeje woli np pod pretekstem pobrania krwi

Podziel się: