Witam
mam pytanie czy sa mamusie ktore rodzily w Royal Preston Hospital? Ja wlasnoe bede w tym szpitalu rodzic i chcialam sie dowiedziec jaka opieka w tym szpitalu bo wiem ze w kazdym szpitalu jest inaczej pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ostatnio śniło mi się , ze urodziłam piękna córkę chyba jakieś głębokie myśli to sprawiły bo przecież będzie chłopak
Oczywiście powiedziałam co miałam do powiedzenia odnośnie moich wyników , ze nic nie wiem i tak sie nie robi. Więc Laura powiedziała ,ze jak dowie się coś to da mi znać jeśli by było coś nie tak a ,ze mam wizytę w szpitalu w połowie września to, ze wszystko mi sie wyjaśni na tej wizycie ;-) Śmiałam się ,bo zapytała sie czy znam płeć a gdy pokazałam jej foto ze scanu w Polsce to powiedziała ,ze przeważnie Polki sprawdzają płeć i ona też potwierdza ze to chłopiec :-) Miło mi się też zrobiło, bo dostałam już maternity ćertificate co prawda jeszcze go nie potrzebuję, ale jak czytałam ze trzeba sie prosić to tym bardziej byłam zadowolona. Na moje kłucia powiedziała , ze mogę brać tabletki z tym , ze nie dopytałam jakie oni mają tutaj odpowiednik naszej nospy??? Znacie może nazwę???