reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Hej

ZImno jest w Pl, rano przymrozek. Przebrałam już ciuszki po starszej, aptekę obskoczyłam. Nic tylko pakę wysyłać. W czwartek mam gina bo pozwolenie na lot i walczę z upławami. NIech mnie ktoś na dole sprawdzi :-D

Siostrzenica śpi już 2tyg, płuca oskrzela jakaś bakteria, wszystko naraz, wierzę w cud, że bęzie jeszcze z nią dobrze.

Ja rosnę i rosnę, kurtka z 9mca jest na mnie teraz dobra.

Agatakat chwila moment i będziesz się chwalić synusiem

Verita jakie macie typy? JA na syna bym wiedziała - Leon, Igor albo Łukasz, a na córkę chciałam Matyldą ale mi przechodzi, innych typów brak. Lot z malutkim dzieckiem pamiętam, ale lepiej z takim niż z roczniakiem wiesz

Alekisiel śliczny synuś

Wojniczanka gratulacje

KArolina ja na bóle brzucha magnez polecam, kąpiel i po dupkę poduszkę a nogi jeszcze wyżej. Jak bóle nieregularne to spoko, ja miałam już co 10min ale 2magnezy i kąpiel i przeszło

WITAM nowe mmausie :)

oj typow to duzo ale zadne na razie pewniakiem, a z moim ustalilismy ze i tak nie piszemy na forach otwartych imion dzieci zwlazcza syn ktory jest nastolatkiem i ma bardzo niespotykanie imie wiec latwo go znalesc czy na fb czy wogole. Mi sie bardzo podobaly imiona typu chanel, chantal, chanice czy shanice, chantelle itd ale ich jest pelno w klasach u mojego syna i on powiedzial ze nie skrzywdzimy dziecka takim oklepanym imieniem on ma wyjatkowe i jest wyjatkowy i one maja miec tez, niech mu bedzie tylko zapowiedzialam ze malo ma czasu na wymyslenie czgos sensownego
a wogole to ja juz w DOMKU :-)jaka szczesliwa jestem, nie sadzilam nigdy ze tak docenie zycie we wlasnych 4 szcianach w obcym panstwie

Witam,
Napisz coś o sobie hmm... zawsze to było trudne hehehe
Cóż ja mogę o sobie powiedzieć... Mam 26 lat, pracuje w Lodynie z narzeczonym, tydzień temu dowiedzieliśmy się ze zostaniemy rodzicami po 12 latach razem:) Ach co za radość a już zaczęłam się zastanawiać czy coś jest z nami nie tak a tu taka niespodzianka:)

Pozdrawiam

Witam,
Napisz coś o sobie hmm... zawsze to było trudne hehehe
Cóż ja mogę o sobie powiedzieć... Mam 26 lat, pracuje w Lodynie z narzeczonym, tydzień temu dowiedzieliśmy się ze zostaniemy rodzicami po 12 latach razem:) Ach co za radość a już zaczęłam się zastanawiać czy coś jest z nami nie tak a tu taka niespodzianka:)

Pozdrawiam
Gratuluje:) Po takim czasie ja tez bym sie pewnie zastanawiala czy wszystko ok:)

Hej jak sie czuja przyszle mamy?
Jakies objawy itd.
U nas wszystko ok, maly kopie jak szalony czasami sie zastanawiam czy on wogole spi ;).
Niestety meczy mnie bezsennosc :(, dzis nie spie od 3 rano i najlepsze jest to ze nie chce mi sie spac :/.....
Agatakat jak u was? Zaczyna sie cos dziac?

Ja tez cierpie na bezsennosc, a w sumie to nawet nie wiem czy moge to tak nazwac. klade sie spac, budze sie siku po godzinie, pozniej pospie ze 2h i budze sie nie wiem po co, leze przez jakis czas i zasypiam i tak cala noc. Za to w dzien nie moge z lozka wyjsc. Wstaje z moim rano i robie mu sniadanie, on jedzie do pracy a ja dalej w kimono do 11 a nawet dluzej.

Mały kopie na szczescie w dzien, a w nocy grzecznie spi:)

Agatakat rodzisz?:-):tak:

Dzieki za cieple przywitanie. Nigdy nie bylam w ciazy na " wyspach" lecze sie jednak prywatnie. Inna opieka. Jak z wami dziewczyny? No i pomimo ze jestem dopiero w 7 tyg lekarz powiedzial ze bedzie cesarka! :-)

reklama
Do góry