reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Trusia to piszę ze szczepia ale na dwa miesiące nie jak w pl dziecko oczu nie otworzy i już jakieś szczepionki. Tylko wit k jak chcesz. Ja w ogole nie szczepie. Nawet dziś gadalam z gp przez telefon tylko jej powiedzialam ze do odwołania.
Mala śpi budzi siw na jedzenie. Taka śmieszna.
Jutro maja mi sciagac klamry z rany :-(

reklama
Jezu verita jakie klamry ty masz na ranie?

Stamples to sie nazywa prawidłowo. Takie jek zszywki w zeszycie ogólnie trzyma lepiej i mniej ciagnie niż ostatnio po cc. A czuję sie tez ok ale biore jeszcze leki i antybiotyki. Po prostu coś tam sie zaczelo dziać podczas operacji ale na razie nie chcę o tym myśleć a na pewno nie przyjąć do wiadomości.
Boje aie wyciągania tego ale jak będzie boleć to każe ze znieczuleniem w szpitalu zrobić i tyle

Hej dziewczyny przepraszam ze sie tak wbijam ale moze ktoras mi odp na pytanie..za tydzien mam usg polowkowe I martwie sie czy tu w uk powiedza mi czy maluch sie rozwija prawidlowo czy trzeba dopytywac podczas badania? Chodzi mi o to ze przy 1 usg pani milczala I nic sie nie dowiedzialam ani NT ani czy kosc nosowa widoczna ..wszystko wyczytalam z karty ciazy ehhh..
Z gory dziekuje za odp pozdrawiam

Tak powinna ci powiedziec czy wszystko jest ok, nie martw sie.
Verita ja mialam rozpuszczalne, mam nadzieje ze terazctez tak bede miec. Ale ogolnie cc wspominasz ok ? Dobrze ze sie dobrze czujesz. Mala sliczna :).

Rozpuszczalne ponoc za słabe wszystko jej sie w rekach rwalo. Ale te sa całkiem całkiem jak ściąganie będzie ok to wole takie. W szpitalu nie dawali mi regularnie przeciwbólowych i jak sie ból rozchustal to i gorączka wystąpiła i nie mogli tego zahamować. Przez jakiś czas na morfinie byłam ale zle ja tolerowalam do tego paracetamol i antybiotyki w kroplowce. Ot glupota nigdy więcej na weekend do szpitala. Lenie na kacu. Ale nie bylo źle. Sama operacja nic nie czulam. Mila obsuga anestezjolog bulgar. Strasznie gramatycznie i wyraźnie mówił po angielsku :-)

Verita śliczne córeczki, gratuluje raz jeszcze, trzymam też kciuki za ściąganie tych klamer, brzmi groźnie ale najważniejsze by było to dobre dla Ciebie :tak:

Trusia nie boisz się masażu szyjki??

Minisia, jak Ci nie powie to sama pytaj w trakcie usg. Też źle wspominam moje NT. Z Tym, że ja miałam już 4 usg..
Chodzę prywatnie, jak się martwisz to polecam, jest dużo miejsc gdzie można iść sprawdzić czy wszystko ok, lepsze to niż stres :tak:

Zaczynam się bać i to wszystkiego. Plan porodu - sn a jak po dwóch masażach szyjki nic sir nie rozsinie to mam wpisaną cc na 26.02

Lilith obracanie przeżyłam to masaż jest pryszcz. Tak sobie mówię.

Verita też słyszałam że te klamry lepsze

reklama
Verita śliczne córeczki, gratuluje raz jeszcze, trzymam też kciuki za ściąganie tych klamer, brzmi groźnie ale najważniejsze by było to dobre dla Ciebie :tak:

Trusia nie boisz się masażu szyjki??

Minisia, jak Ci nie powie to sama pytaj w trakcie usg. Też źle wspominam moje NT. Z Tym, że ja miałam już 4 usg..
Chodzę prywatnie, jak się martwisz to polecam, jest dużo miejsc gdzie można iść sprawdzić czy wszystko ok, lepsze to niż stres :tak:

Dziekuje Ci rowniez za odp ..bede pytala jak cos ..prywatnie mam zamiar pojsc na 3d ok 28tyg a potem nie wiem juz do porodu co zrobic ..chyba sie wybiore na jeszcze jedno usg ok 35tyg ...dla mnie najwazniejsze zeby rozwarcia nie bylo a nikt go nie bada tutaj:( z 2 poprzednich mialam na 3 cm od 7go mca

Do góry