reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

witam i ja wieczorkowo

ciezki dzionek .....sis poparzyla lapcie w pracy iwec musoialm jechac na ratuneczek narobilam sie jak prosiaczek a dodatek po powroocie do domku.........
3babylo popsiatac...buuuuuuuuu
mycie naczyc pranie i psaitanie buuuuuuuu padam na buziulke

co ja to miallam pisac?

a co do benefitow to ja brałam benefit z job centre...ponad 100 funtow co 2 tyg..
ale tak jak bernadetka napisalaam 3ba pracowac i odciagaja te skladeczki a pozniej dostajesz beneficik...
gdzies tu byla stronka...
Aaaaaaa tutaj jest

Wszystkie benefity i zasilki w UK

ok ja smigam bo musze mezulkowi ugotowac ladniuskie smaczne papu..

kiss kiss for all Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

reklama
I ja sie witam piatkowo....:-)
U nas piekne sloneczko, wiec trza wyjsc niedlugo, szkoda w domu siedziec....:tak::-)

Medio- ja nie mam daleko nad morze, bo pochodze ze Szczecina, wiec tylko niecale 100km...:tak::tak::-)

Tajchi- to prawda, teraz ostatnio rzadko zagladam... Oliwier jest baaaardzo zajmujacy, doslownie nic innego nie robi, tylko broi....wiec go pinowac na kazdym kroku trzeba...i na komputer juz nie mam tak duzo czasu....:sorry2:

Olinda- no to Twoja Oliwcia to jest jakies cudowne dziecko- tak ladnie spi i jej nie slychac...:tak::tak::tak:. Ja nie przespalam pelnej nocki od niemal 14 miesiecy....:sorry2::-D

Milego dnia wszystkim ciezaroweczkom i mamusiom, bezpechowego przede wszystkim....;-):-)

Witam dziewczyny!!!
Dzieki za powitanie po latach:-D:-D:-D

Tajchi oj dowcip Ci sie wyostrzyl:-p to juz ostatnie dziecko bedzie 2+2 dwie panny i 2 maluchow i koniec zreszta juz mam zalatwione podwiazanie takze tkich wpadek jak ta nie bedzie:-D

Co do ciecia to jeszcze niewiem jak ale stanelo na tym ze jednak bedzie normalna narkoza tak jak te 3 pozostale,do szpitala ide dzien wczesniej zeby wszystko bylo dopracowane...

Co wiecej u Nas mamy juz swoje mieszkanko z councilu takze sie urzadzamy ,mamy tez szczeniaczka owczarka niemieckiego i tu jestem troche przerazona jak dam rade z noworodkiem 4 latkiem i szczeniaczkiem sama w domu:tak:
pozdrawiam

U nas tez słoneczko, więc tez gdzieś się ruszymy.

Alex a to rzeczywiscie niedaleko masz nad morze.

witam mamuski!!!
u nas nie ma sloneczka ale jest cieplo...
moj Nikki dzis spadl z lozka...on to jest niesamowity... zakrecil sie w koldre i polecial razem z nia... plakal ale rano nic nie pamietal co sie stalo....
dzis zostajemy sami na caly weekend bo moj M jedzie do pracy....oj smutno nam bedzie i nudno... wraca w poniedzialek... juz tesknimi....

Cześć wszystkim

Monika1213 jesteś? mam pytanie do ciebie chodzi o becikowe- mam formę już wypełnioną przez położną ale mam teraz problem bo nie wiem gdzie to wysłać. Koleżanka brała formę z jobcentre i miała kopertę zwrotną na Birmingham- ale adresu nie pamięta. Może ty znasz ? Bo zastanawiam się czy nie wysłać to na jobcentre w Bradford

Hej dziewczyny. Ale u nas dziś brzydka pogoda :( Mam nadzieję, że jutro będzie ładnie to pojadę gdzieś w teren jakieś zdjęcia porobić ... bo zaniedbałam swoje hobby totalnie ... A potem z wielkim brzuchem też nie będę biegać po górach :)

Bernadetka - podzwoniłam pogadałam i teraz mają mi przysłać aplikację do wypełnienia w ciągu 10 dni, a nie wiesz jak długo się czeka na kasę z Child Tax Credit, bo nie ukrywam, że przydałaby się na święta w kwietniu :D Ale chyba liczę na cuda, jak myślisz?

reklama
Do góry