reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
medio- dziekuje wiem wiem niezly wariat z niego...oj on tylko szaleje jak nie w dzien to w nocy,..

lucin@ a ładne tereny sa tam u Ciebie, pochwal sie wklej tu nam jakieś foty Kotuś:)
asinka z no ja tez miałm druki z job center z kopertą zwrotna, nawet nie wiem, jaki był adres, ale kasa była na koncie już po 10 dniach od wysłania:)
Monika123 widze,ze niedlugo synuś będzie miał urodzinki, masz już prezent,ciekawe o czym marzy Twoja pociecha?Mój lubi supermana, batmana i ben10.
Paula a Twój synuś, czym się najbardziej lubi bawić, lubi grać na PSP lub PS.
Krzyś lubi ale tak z umiarem, za to bajki uwielbia.
Alex a jak Oliwierek juz pewnie chodzi nie przewraca się za bardzo, pewnie teraz cały czas biegasz a nim, nie bolą plecy? Mnie bolały przy Krzysiu oj do dziś pamiętam.
SugarwareZ-240.gif

Witam kochane rybeczki...
ciesze sie ze u was wsio ok...

U mnie z ranca byla taka piekan pogoda ze tylko na spacer ale zanim sie okrecilam popsiatalam i wogole to ...................zapozno na spacer...i pochmurno troszenke sie zrobilo...

buziaczki

reklama
medio- tak gra na PS i uwielbia bajki na Jetix... chcial od mikolaja PSP... ale wydaje mi sie ze jest troszke za maly na takie szalenstwo... wiec postanowilismy jeszcze poczekac z mezem do nastepnej gwiazdki z takim prezentem... ale on ciagle szaleje ,,powietrze-ziemia,, jak to mowi moj M...

Do góry