bernardeta
Zaangażowana w BB
Asinka_z co tam u ciebie slychac poszlas juz rodzic? jak sie czujesz? U mnie dzisiaj znowu skurcze wrocily i nastepna czesc czopa wyszla. Ja juz nie wiem ile jeszcze to potrwa, mam juz dosc
:-(
:-(Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(
Tylko nogi odmawiają posłuszeństwa. Później odpoczywałam sobie i zasnęłam co mi się ostatnio rzadko zdarza szczególnie w dzień. A Olą opiekował się mój brat i kuzynka odpoczęłam za wszystkie czasy. Od godziny mam skurcze co 10 min ale już te właściwe. No zobaczymy może dzisiaj będzie mój szczęśliwy dzień. Ale podejrzewam że jak zasnę to się wszystko uspokoi i dalej będę w dwupaku
, tez bylam z mama na zakupach ale to nic nie dalo, ale czuje ze juz chyba zblizam sie ku koncowi, moja mala praktycznie przestala sie ruszac tylko jakies takie leniwe ruchy czuje kilka na dzien.
;-)
Czasami mnie to przeraża. Dzisiaj wybieram się z rodzinką na długi spacer. To czekanie mnie dobija bo ja już bym chciała moją kruszynkę przytulić.
Oby szybko