reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Myleene kochana trzymam kciuki oby wszystko dobrze poszlo :-) zycze powodzonka i odezwij sie szybciutko, czekamy na relacje :-) buziaki

Ja uciekam juz do snu bo padam...

Milej nocki Wam zycze laseczki

reklama
Justa2008- zgadzam sie z Medio ja tez podawalam Plantex a jak nie to zapytaj poloznej co z tutejszych herbatek mozesz podawac

Meleene- mam nadzieje ze juz tulisz malenstwo i ze wszystko poszlo gladziudko i szybciutko buziaki

Medio,Olinda dzieki za odpowiedz,ale gdzie ja moge kupic ten PLANTEX|?A mam jeszcze pytanie jakich kosmetykow uzywacie dla dzieci,bo kupilam jonhsona,ale Mala ma uczulenie bo na calym cialku ma wysypke:(Prosze doradzcie cos!!Pozdrawiam!

czesc dziewczynki;-)jak palemki poswiecone?:-Djak niestety musialam czekac az moj M skonczy ogladac formule 1:wściekła/y:
ja caly tydzien siedze sama w domu i czekam tylko na wekend zeby z nim gdzies wyskoczyc a on po calym tyg pracy w niedziele chce odpoczac:-(
Myleene powodzenia!!! Tzymam kciuki!
Tajchi - dzielnego masz synka:tak:Z takim zlotym dzieckim tylko pozdrozowac:-)
Justa gratuluje coreczki:-)

Justa2008 - ale ze mnie gapa Gratuluje slicznej zdrowej coreczki :-)
Plantex przywiozla mi siostra z PL ale jak chcesz to mi zostal wiec moge Ci wyslac bo juz go nie uzywam. A co do kosmetykow to ja uzywam Nivea baby tez siostra mi przywiozla bo tutaj o ile wiem to sie nie dostanie ale moze dziewczyny wiedza cos wiecej. Pozdrawiam

Ja używam nivea baby, bubchen, i jonhsona, mój Karolek nie ma uczulenia.
W Polskich sklepach są tez herbatki granulowane, chyba firmy HIPP, bardzo dobre.

reklama
Myleene - no to się wreszcie doczekałaś :) Mam nadzieję, że już po wszystkim i cieszysz się maleństwem:tak:. ucałuj i uściskaj dzidzie a Ty wracaj szybko do formy:-). Mam nadzieję, że się za bardzo nie pospieszyłam;-). Buziaki!

Do góry