reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witajcie dziewczyny

Dawno mnie nie bylo,bo nie wiem dlaczego za kazdym razem jak chce tu wejsc to moj komputer mnie przestrzega ze moge sobie cos popsuc-i to tylko mam na tym forum-dzis zignorowalam to ostrzezenie:tak: mam nadzieje ze bedzie ok

kamilalopez-myslalam o Tobie przez ten caly czas i ciesze sie bardzo ze w koncu trafilas na noramlnego czlowieka, ktory Ci pomogl ;-);-)

Myleene-kochany synus:-):-):-) a jestes pewna ze musi miec operacje, ja jak bylam mala tez mialam przepukline ale na szczescie udalo sie bez operacji Nie pamietam jednak szczegolow-wiem tylko ze tez jezdzili ze mna po szpitalach i lekaze probowali ja wciskac

Pozdrawiam

reklama
Czesc :-)
Witaj medio z powrotem....:-) i jak urlopik sie udal?

Myleene- no tak, pogoda w Pl fantastyczna, to sie nie dzwie, ze maly nie przyzwyczajony.....:-D:-) Dobrze, ze obejdzie sie bez operacji na synku.... a maly jest uroczy na tej fotce :tak::tak::-)

Tajchi- no to teraz Tobie zyczymy milego urlopowania.....:-)

No dziewczyny witamy z powrotem:-). Brakowało Was tu:tak:.
Medio- zrelaksowana po urlopie? czy dopiero teraz, po powrocie będziesz odpoczywać;-)?
junia- tutaj w UK dostałam FEMULEN, na "kontroli poporodowej".

Wakacje zalatane, tu był brata slub, później tydzień nad morzem, odwiedzinki znajomych i rodzinki i tak to szybko zleciało.
Tajchi a jak Kacperek już siedzi dobrze, napisz jak postępy u niego?

Hej dziewczyny.
Jak tu jest z tymi lekarzami, hm? Gdzie chodzicie? ja mieszkam w Londynie w Richmond. Może orientujecie się jak tu jest?
Ja mam taki sobie zasób słów, jeśli chodzi o język angielski, a Wy chodzicie do angielskich klinik czy do polskich??
Proszę pomóżcie mi... z góry dzięki.

Pozdrawiam.

dzieki mamusia za info,pewnie mi tez cos zapisza... dziewczyny,mam takie pytanie,czy od stosunku mozna dostac skurczy? bo od czasu jak wyszlam ze szpitala nie kochamy sie z mezem,przez co oboje cierpimy;-),ale mam stracha ze znow mnie wezmie...

JUNIA21 tak od stosunku mozesz dostac skorczy :-)
KINGUSIA ja chodzilam do angielskiej przychodni, byla co prawda polozna ktora byla Polka ale do iej nie trafilam.ale mozesz sie zapytac na pierwszym spotjkaniu pytaja sie czy potrzebujesz tlumacza,lub czy bedzie przychodzic z Toba jakas osoba ktora bedzie tumaczyc :-)

Do nas przychodzi dzis HEALTH VISITOR i bedzie nas uczyla jak robic masaz dla malutkiej :-) mam nadzieje ze malusia nie bedzie miala nic przeciwko :-)

zycze milego dnia :-)

reklama
Witam i pozdrawiam wszystkie Mamuski, nazywam sie Renata i mieszkam w Londynie. Spodziewam sie drugiego bobasa w Anglii, pierwszy porod wspominam dobrze, ale mam nadzieje, ze drugi bedzie krotszy :-)

Do góry