reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

He he no życzę Ci bardzo aby to była dziewczyna. Ale jak tak pewnie lekarz mówił to na pewno tak bedzie. Ja we wtorek będę miała tutaj 3 USG i zamierzam się podpytać. Może potwierdzą dziewuchę byłabym spokojniejsza...
A co do tych tabletek to nie wiem jaki jest wybór tutaj ale w Polsce sa jedne tabletki z samym progesteronem bez estrogenów specjalnie dla karmiących mam. Pewnie tutaj tez cos takiego mają. Jeszcze sie tym nie interesowałam chociaz w sumie juz czas najwyzszy. Do wrzesnia coraz bliżej a potem nie bedę miała zapewne do tego głowy. Będę musiała podpytac połozne...
A przy okazji dziewczyny wiecie moze czy mozna kupić w UK cos takiego jak kapsulki z olejkiem z wiesiołka?? Sporo czytałam o tym jak rewelacyjnie działają na przebieg porodu tak samo jak herbatka z lisci malin.

reklama
co do tych tabletek przy ktorych mozna karmic to ja bralam NORIDAY, trzeba zaczac je brac w 27 lub 28 dniu po porodzie, takie mialam zalecenie lekarza

Makta co do zakupow dla dzidzi to ja najbardziej lubie Nexta, wprawdzie ja mam chlopca ale dla dziewczynek jest taki wybor ze az sie w glowie kreci :-)

Witam,
dawno mnie tu nie bylo, ale widze, ze prym przejely nowe mamusie:-p
Jestesmy teraz w PL cala rodzinka i jak to zazwyczaj bywa, zalatwiamy różne sprawy i czasu czlowiek na nic nie ma:( We wtorek jade na rozmowe kwalifikacyjna, wiec trzymajcie kciuki, a juz pod koniec sierpnia, jak wszystko dobrze pojdzie, bedziemy miec własne cztery kąty:tak: Juz nie moge doczekac sie remontu i meblowania....
Pogoda w PL rozpieszcza nas strasznie, do tego stopnia, ze maly nieprzezwyczajony do upalów, czasami zle to znosi....

Ale oczywiscie u Alusia to cholerstwo wczoraj znowu wyskoczylo... Pojechalismy z nim szybko do szpitala (nie tak jak w UK, gdzie trzeba wykonac tysiac telefonów) i bez zadnych problemow lekarz stwierdzila, ze to przepuklina. Probowala ja Alusiowi wcisnac spowrotem, bo przepuklina uwiezla, maly darl sie w nieboglosy....szok...Poza tym nie obejdzie sie bez operacji:(

A co tam u Was moje drogie??

Medio jak sie udał urlop??
Tajchi juz pewnie w PL:))

A oto moj syniuś.

Załączniki

• 170720091287.jpg
    170720091287.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 28
Medio i jak tam sie udal wyjazd do Polski?
Myleene apropo zalatwiania spraw w Polsce to tak zawsze jest,sama jade za kilka dni i pewnie pol urlopu bede latac i zalatwiac rozne sprawy.Trzymam kciuki zeby Ci sie tam wszystko ulozylo tak jak bys chciala i szkoda ze Twoje malenstwo bedzie musialo przejsc operacje,taki maly i bedzie musial juz tyle przejsc,niestety jak trzeba to trzeba i napewno wszystko bedzie w porzadku.

reklama
Do góry