reklama
mamunia2
mama Alusia i Dominisia:)
Makta- Powodzenia! Może to i lepiej, że będziesz w szpitalu
, w końcu jakies działania, a nie tylko czekanie;-). w każdym bądz razie trzymam mocno kciuki i czekam na dobre wiesci.

lucin@
Mama Ali i Krzysia
Makta - trzymaj się, obyś jak najszybciej urodziła
- masz szczęście, że nie jesteś w PL - mnie w szpitalu trzymali trzy tygodnie z gestozą i urodziłam dopiero dzień po terminie
Tutaj zaraz proponują przyspieszenie
Turbo 
Junia - co do spania - mój M się cały czas dziwi, że ja jestem na nogach od 7 rano do 24 i jeszcze mam siłę biegać
Cały czas dzwoni do mnie z pracy, że mam się trochę w dzień przespać, a ja po prostu nie jestem typem śpiocha i wcale nie chce mi się spać
Za to On - jak niemowlak - mogliby sobie z Krzysiem ręce podać 

Junia - co do spania - mój M się cały czas dziwi, że ja jestem na nogach od 7 rano do 24 i jeszcze mam siłę biegać

Makta- trzymam kciuki
Dziewczyny w jaki sposob pozbywacie sie uporczywych plam z ubranek waszych dzieci?? Odkad Alus zaczal jadac marcheweczke, wszystkie sliniaki i bluzeczki sa upackane. Wiem, ze juz poruszalysie ten problem, ale nie mam czasu grzebac w postach.
Medio ile miesiecy mial Krzys jak zaczelas chodzic z nim na basen?? Bo chcialabym przejsc sie z malym, ale nie wiem czy to dobry pomysl. I jeszcze jedno pytanko: woda w basenie jest chlorowana czy ozonowana na basenie na kory chodzisz??
Dziewczyny w jaki sposob pozbywacie sie uporczywych plam z ubranek waszych dzieci?? Odkad Alus zaczal jadac marcheweczke, wszystkie sliniaki i bluzeczki sa upackane. Wiem, ze juz poruszalysie ten problem, ale nie mam czasu grzebac w postach.
Medio ile miesiecy mial Krzys jak zaczelas chodzic z nim na basen?? Bo chcialabym przejsc sie z malym, ale nie wiem czy to dobry pomysl. I jeszcze jedno pytanko: woda w basenie jest chlorowana czy ozonowana na basenie na kory chodzisz??
lucin@
Mama Ali i Krzysia
Kochane, mam implant
Nic nie bolało, żyję
Niestety zaraz powinno zacząć puszczać znieczulenie i podobno ma nawet dość mocno boleć
Zobaczę, opowiem
Do jutra mam nosić obandażowane, 5 dni zaplastrowane, a na kąpiel zawijać folią 
Niestety tak się też złożyło, że Krzyś pod moją nieobecność płakał - moja biedna babcia była sama z Nim i dodatkowo z płaczącą Alicją, której udzielił się humor brata
Ale na szczęście już jestem, wszyscy zasnęli, a ja mogę napisać post 
Myleene - powiem szczerze, że jak nie zaprałam od razu po ubrudzeniu, na niektórych ubrankach plamy zostały
Zależy to w dużej mierze od tkaniny, ale generalnie jak nie zareagujesz szybko - może być ciężko z praniem
A jak któraś z Was ma sposób na takie plamy to sama chętnie skorzystam 

Niestety tak się też złożyło, że Krzyś pod moją nieobecność płakał - moja biedna babcia była sama z Nim i dodatkowo z płaczącą Alicją, której udzielił się humor brata

Myleene - powiem szczerze, że jak nie zaprałam od razu po ubrudzeniu, na niektórych ubrankach plamy zostały

Medio
Fanka BB :)
Ja uzywam vanisha i dazu sypkiego bo w tabsach lub w płynie jakoś mniej skuteczny mi się zdaje., no i w wysokiej temperaturze piorę sliniaki np. bo przy zwykłym proszku non bio nie schodzi i tak czasem zostaje.
Na basen z Krzysiem jak miał ok roku, a z Karolkiem nie byłam, on czekał z moim mężem. Ale wybieram się a woda chyba ozonowana, ale to strzelam nie wiem-szczerze.
Na basen z Krzysiem jak miał ok roku, a z Karolkiem nie byłam, on czekał z moim mężem. Ale wybieram się a woda chyba ozonowana, ale to strzelam nie wiem-szczerze.
Dzien dobry :-)
Makta - trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze no i zeby ulzyli Ci w tym meczeniu sie sciskamy Cie mocno i czekamy na wiesci
:-):-)
Myleene- ja z Olivka bylam na basenie jak miala jakies 5 -6 miesiecy i woda byla chlorowana (jestem prawie pewna
) i nic jej nie bylo na poczatku moczylam jej tylko nozki a przy nastepnej wizycie juz cala sie chlapala
Milego dnia
Makta - trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze no i zeby ulzyli Ci w tym meczeniu sie sciskamy Cie mocno i czekamy na wiesci

Myleene- ja z Olivka bylam na basenie jak miala jakies 5 -6 miesiecy i woda byla chlorowana (jestem prawie pewna

Milego dnia
SylwiaBl
Zaangażowana w BB
Makta- powodzenia. czekamy z niecierpliwoscia na wiadomosci od ciebie. trzymam kciuki.
Tajchi
Fanka BB :)
oj boże
nie mam czasu do Was zaglądać jak mam chwilkę to lecę do garów a jak skończę to mały wstaje i chodzenie za rączki od nowa.
Zaczął chodzić i ja latam na około niego.
Kupiłam mu nawet szelki do prowadzania bo kręgosłup mi wysiada,ale na to chyba za wcześnie trochę.
nie mam czasu do Was zaglądać jak mam chwilkę to lecę do garów a jak skończę to mały wstaje i chodzenie za rączki od nowa.

Zaczął chodzić i ja latam na około niego.
Kupiłam mu nawet szelki do prowadzania bo kręgosłup mi wysiada,ale na to chyba za wcześnie trochę.
Załączniki
reklama
Podziel się: