reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Makta- Powodzenia! Może to i lepiej, że będziesz w szpitalu:tak:, w końcu jakies działania, a nie tylko czekanie;-). w każdym bądz razie trzymam mocno kciuki i czekam na dobre wiesci.

Makta - trzymaj się, obyś jak najszybciej urodziła :tak: - masz szczęście, że nie jesteś w PL - mnie w szpitalu trzymali trzy tygodnie z gestozą i urodziłam dopiero dzień po terminie :confused2: Tutaj zaraz proponują przyspieszenie :-D Turbo :-D

Junia - co do spania - mój M się cały czas dziwi, że ja jestem na nogach od 7 rano do 24 i jeszcze mam siłę biegać :-D Cały czas dzwoni do mnie z pracy, że mam się trochę w dzień przespać, a ja po prostu nie jestem typem śpiocha i wcale nie chce mi się spać :tak: Za to On - jak niemowlak - mogliby sobie z Krzysiem ręce podać :tak:

Makta- trzymam kciuki:)

Dziewczyny w jaki sposob pozbywacie sie uporczywych plam z ubranek waszych dzieci?? Odkad Alus zaczal jadac marcheweczke, wszystkie sliniaki i bluzeczki sa upackane. Wiem, ze juz poruszalysie ten problem, ale nie mam czasu grzebac w postach.

Medio
ile miesiecy mial Krzys jak zaczelas chodzic z nim na basen?? Bo chcialabym przejsc sie z malym, ale nie wiem czy to dobry pomysl. I jeszcze jedno pytanko: woda w basenie jest chlorowana czy ozonowana na basenie na kory chodzisz??

Kochane, mam implant :-D Nic nie bolało, żyję :tak: Niestety zaraz powinno zacząć puszczać znieczulenie i podobno ma nawet dość mocno boleć :eek: Zobaczę, opowiem :tak: Do jutra mam nosić obandażowane, 5 dni zaplastrowane, a na kąpiel zawijać folią :tak:

Niestety tak się też złożyło, że Krzyś pod moją nieobecność płakał - moja biedna babcia była sama z Nim i dodatkowo z płaczącą Alicją, której udzielił się humor brata :sorry: Ale na szczęście już jestem, wszyscy zasnęli, a ja mogę napisać post :-D

Myleene - powiem szczerze, że jak nie zaprałam od razu po ubrudzeniu, na niektórych ubrankach plamy zostały :no: Zależy to w dużej mierze od tkaniny, ale generalnie jak nie zareagujesz szybko - może być ciężko z praniem :no: A jak któraś z Was ma sposób na takie plamy to sama chętnie skorzystam :tak:

Ja uzywam vanisha i dazu sypkiego bo w tabsach lub w płynie jakoś mniej skuteczny mi się zdaje., no i w wysokiej temperaturze piorę sliniaki np. bo przy zwykłym proszku non bio nie schodzi i tak czasem zostaje.

Na basen z Krzysiem jak miał ok roku, a z Karolkiem nie byłam, on czekał z moim mężem. Ale wybieram się a woda chyba ozonowana, ale to strzelam nie wiem-szczerze.

Dzien dobry :-)

Makta - trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze no i zeby ulzyli Ci w tym meczeniu sie sciskamy Cie mocno i czekamy na wiesci:tak::-):-)

Myleene- ja z Olivka bylam na basenie jak miala jakies 5 -6 miesiecy i woda byla chlorowana (jestem prawie pewna :-D) i nic jej nie bylo na poczatku moczylam jej tylko nozki a przy nastepnej wizycie juz cala sie chlapala

Milego dnia

oj boże
nie mam czasu do Was zaglądać jak mam chwilkę to lecę do garów a jak skończę to mały wstaje i chodzenie za rączki od nowa.:tak:
Zaczął chodzić i ja latam na około niego.
Kupiłam mu nawet szelki do prowadzania bo kręgosłup mi wysiada,ale na to chyba za wcześnie trochę.

Załączniki

• STA73160.jpg
    STA73160.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Tajchi - gratulacje dla Kacperka choc Ty sie umeczysz moja Olivka narazie zadawala sie raczkowaniem i wstawaniem przy meblach az sie boje jak zacznie chodzic juz teraz wszedzie wejdzie a co bedzie pozniej :szok:

Do góry