reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Makta wielkie gratulacje, porod faktycznie do pozazdroszczenia :tak: szybkiego powrotu do sil.
Ja rowniez ostatnio zadziej zagladam tu. Ale na szczescie dzis mam odrobine czasu, wiec od razu tu zajzalam, bo sie stesknilam za wami. Kubus rosnie jak na drozdzach, jest malym zarloczkiem, ale ogolnie to grzeczne dziecko :-)Moja mama mowi ze za dobry jest dla mnie, bo ja bylam nieznosnym dzieckiem he he. Mam teraz tu mame i teoretycznie powinnam miec wiece czasu dla siebie, no ale ze to pierwsza wizyta mamy w Anglii to co chwile gdzies wychodzimy, zeby cos zwiedzila i w sumie to mam trening co chwile. Juz mi zostaly 3 kilogramy do wagi z przed ciazy. No ale przy takiej ilosci ruchu to mam nadzieje ze tempo spadania wagi nie zwolni :-D w ciazy w sumie przytylam 11,5 kilo, ale nie mam co sie cieszyc bo mialam niezla nadwaga przed ciaza wiec w sumie bede sie cieszyc jak zrzuce jeszcze 10 kilo:tak:.
A wlasnie Lucina widze ze masz implant, nie orientujesz sie moze czy osoby z tendencja do tycia moga tez go miec? Bo zastanawiam sie nad nim ale nie chce miec efektu jojo.
Ale sie rozpisalam he he pozdrowki dla was dziewczyny i dla waszych pociech:-) tych w brzuszkach tez:-D

reklama
Myleene - nie ukrywam, że praca dla mojego M będzie po znajomości (w dziale handel, reklama, ewentualnie ubezpieczenia - takie akurat mamy znajomości)- inaczej byłoby bardzo ciężko znaleźć pracę z satysfakcjonującą pensją (nie oszukujmy się - to co proponują na początek bez znajomości to jakaś pomyłka:no:). Co do mnie - będę szukać czegoś w dziale prawo/ewentualnie bankowość i tutaj też nie jest ciekawie - ostatnio jak byłam na święta w PL w banku Lukas w kredytach proponowali mi 1700zl na poczatek (z możliwością szybkiego awansu - cokolwiek to znaczy :confused:) - niestety nie satysfakcjonuje mnie to, ale będę musiała tyle przyjąć, bo gdzie mam pójść? :baffled: Ale nawet gdy dodamy do siebie nasze pensje w PL to i tak będzie co najwyżej połowa tego co mamy tutaj :nerd: dlatego jeszcze tu posiedzimy trochę ...

Matisek - właśnie pisałam już na forum, że implant i tabletki działają na mnie tak, że zatrzymało mi się moje odchudzanie po ciąży i musiałam zredukować ilość spożywanych kalorii do 1600 dziennie + biegać rano codziennie po pół godziny - a i tak przez 10 dni spadło tylko 1,4kg :angry::angry::angry: Dobrze, że chociaż w ogóle spada! :tak:
Mam skłonności do tycia i hormon zawarty w implancie działa na mnie niestety negatywnie (na moją siostrę również - przytyła na implancie 20kg!!:baffled:), ale byłam tego świadoma zanim dałam go sobie założyć :nerd: Niestety osoby takie jak ja i moja sis muszą dbać całe życie o prawidłową dietę i się nie objadać :no: Przykre, bo uwielbiamy jeść :tak:

SylwiaBI jeszcze nie kupilam ale juz jestem zdecydowana wiec za jakis miesiac kupie,w sklepie ktorym patrzylam kosztowal 950zl i do wyboru jest duzo kolorow.Pisalam do firmy meila apropo dokupienia kol i powiedzieli ze nie ma problemu i oni nawet moga wyslac bezposrednio do mnie do Anglii wiec podejrzewam ze tak samo jest z wozkiem.Szczerze to patrzylam na duza ilosc wozkow do tej pory i wiekszosc mi sie nie podoba a jak juz cos wypatrzylam to cena taka ze szok,duzo jest tez tych na 3 kolach a te to mi sie okropnie nie podobaja.Dlatego jak zobaczylam ten wozek i do tego cene to odrazu sie zdecydowalam ze kupie-pojezdzilam sobie po sklepie i jak dla mnie to jest wygodny w prowadzeniu,tylko teraz sie zastanawiam nad kolorem i nie jestem jeszcze zdecydowana jaki:-)pzdrawiam

Dzien dobry :tak:

Kamilalopez- mam prosbe mozesz mi wyslac strone z tymi wozkami bo maja znajoma jest w ciazy i tez sie rozgada za wozkami moze tam cos wypatrzy bede wdzieczna

A u nas nic ciekawego Mala cos ostatnio nie chce mi pic mleka wypija tylko butle w nocy i to jedna bo zawsze pila dwie :szok::-) kaszke na gesto jak jej robie to tez nie chce juz nie wiem co jej dawac jesc rano czy wieczorem moze macie jakies pomysly bo ja chyba jakos malo pomyslowa :-(

hej dziewczyny ja znow tylko na minutke bo jednak nie ma sie czasu jak dwojka malych dzieci i dom na glowie:) mam pytanko jak dlugo zalatwialyscie paszport dla malenstwa?? bo martwie sie ze nie zdazymy do swiat i bedziemy musieli zostac tutaj:no:. mala juz ma akt ur i wyobrazcie sobie ze miejsce ur wpisaliTauton Road(ulica na ktorejj mala sie ur),Bridgwater on the way to Musgrove Park Hospital(szpital u mnie w miescie),Tauton(miasto gdzie lezelismy w szpitalu) :-)

Junia ja czekalam rowno 4 tygodnie ale slyszalam ze od 4 do 6 tygodni nie wiecej oczywiscie na ten paszport roczny bo na 5 letni to czeka sie 4 miesiace

Olinda ta stronka to www.adbor.pl
Nie maja tam duzego wyboru,ale mi akurat jeden wozek sie spodobal-minus strony taki ze nie maja podanych cen wozkow ale jak wyslesz im meila z pytaniami to odpowiedza Ci w ciagu 2 dni.Maja oni te wozki w niektorych sklepach na terenie calej Polski wiec w sklepie tez mozna obejrzec jak cos i kupic a ceny wozkow sa chyba od 500zl do 1000zl:-)

reklama
Do góry