reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Hahaha, no to macie sie dziewczyny z tymi grami i konsolami. U mnie kiedys konsol i gier bylo w stężeniu razy 2!!! Bo moj szanowny malzonek gral dla przyjemnosci, ale takze robil recenzje gier dla pewnych pism konsolowych:)) Wiec noc i dzien meza nie mialam. Malo tego, bylam ciagana po wszystkich imprezach zwiazanych z grami. Ale teraz przynajmniej wiem co to pad:-D
Tak planuje, ze kupimy sobie na gwiazdke Wii. A co tam...nie czuje sie staro...

Pixi moj maz robi podobnie jak Twoj...jak nie moze przejsc jakiegos poziomu, to sie wscieka i szuka w necie odpowiedzi.

Mamunia2
u Was to co i raz jakias choroba sie przytarga. Odpukać w niemalowane, ale my narazie zdrowi:))

Pozdrawiam:)

reklama
cześć dziewczynki
ja juz po usg.No i okazało się że niepotrzebnie się martwiłam,bo dzidzia jest główką do dołu:happy:.No i przy okazji poprosiłam polożną czy może zerknąć na płeć bo 3 razy na usg nie chciało się dziecie ujawnić/.Niezabardzo chciała,bo to sprawdzają w 20 tyg.No ale zerknęła i prawdopodobnie będzie córka:happy::happy::happy:.Ale się zdziwiłam a jednocześnie myślałam że spadne z tego łóżka z radości,Wiem że najważniejsze żeby było zdrowe ale ja bardzo chciałam dziewczynke,a od poczatku jakos tak czułam że bedzie chłopak,i kazdy mi to mówił że wyglądam "na chłopaka".No i oczywiście jak kupowałam ciuszki to starałam sie szukac w neutralnych kolorach ale część kupiłam w kolorze niebieskim i dla chłopca.No trudno.gorzej jakbym nakupowała sukieneczek a urodzilby sie chlopak:-D.
Jak dla mnie ten piątek 13-ego jest szczesliwy.A wy co poreabiałyście dzisiaj?Macie jakieś plany na weekend?

Szczerze to sama nie wiem jaka to była grypa i chyba wolę, żeby tak zostało:tak:. No i faktycznie cos ostatnio mamy "szczęscie" do chorób ale mam nadzieję, że na tym koniec:tak:.
pixi-no to dobre wiesci:-), oczywiscie gratuluję również wymarzonej córeczki:-).
Mylenee- nam własnie dzisiaj przywiezli Wii i już nie mogę się doczekać aż sobie pogramy, bo ze mnie też chyba takie duże dziecko, no ale jakas rozrywka każdemu się należy:)))

Ostatnia edycja:
Mamunia2 dobrze ze juz wyzdrowieliscie:tak:Teraz mozecie poszalec z Wii:-)
Pixi gratuluje wymarzonej coreczki,my tez od poczatku ciazy bylismy swiecie przekonani ze bedziemy miec syna i doslownie wszyscy mowili mi ze bede miec chlopaka.A przy dwoch USG powiedzieli ze napewno dziewczynka i moj D sie bardzo ucieszyl bo stwierdzil ze najpierw chce "coreczke tatusia":-DA tak naprawde okaze sie przy porodzie,bo roznie to bywa;-)
Ja dzis mialam spotkanie z polozna i wszystko jest w porzadku,wyniki krwi super,cukrzycy ciazowej nie mam.Za to wrocilam jakas taka padnieta i czuje sie jak by mnie przeziebienie lapalo.I jak do tej pory nie mialam najmniejszych problemow ze snem to teraz jak na zlosc mam problem z zasnieciem i budze sie kilka razy w nocy.Wczoraj od 23 do 00.30 meczylam sie zeby usnac i w koncu zrezygnowana wlaczylam film i dopiero na filmie usnelam.
Myleene jak tam po kilku dniach bez meza??

Myleene nawet nie wiesz ile sie naczytalam imion z roznych stron swiata i jak narazie mam juz dosc-jedyne jakie mi sie podoba do tej pory to Olivia,mojemu D cos na poczatku nie pasowalo,ale jak powiedzialam ze moze byc jeszcze Victoria,Nicole albo Maja to stwierdzil ze woli Olivia i jak narazie tak zostaje:-)

Oj wiem dobrze co to znaczy wybór imienia.My sie ostatecznie zdecydowaliśmy jakis tydzień temu.Jakoś tak dla własnego dziecka ciężko się zdecydować.Przez cała ciąże miał być Pawelek albo Kubuś a skonczyło się tydzien temu na Olivierku.No a w przypadku dziewczynki to od początku miała być Aleksandra i tak zostanie:tak:

reklama
Do góry