reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Myleene,

biedny ten Twój synio, ucałuj go od forumowych cioteczek mocno ;-) A tego lekarza, to trzeba było porządnie obsztorcować, tylko mądrzyć się potrafią, zamiastpomagać jak najszybciej.

mamunia2,

a miałaś może ostatnio cytologię robioną ?

Moja panienka dopiero zasnęła, wcześniej próbowałam ją ululać, ale nie dało rady :cool: Znalazła sobie ciekawe zajęcie - czołgała sie po dywanie i wyskubywała palcami okruszki :eek:

pixi,

halooo, odezwij się do nas kochana z dobrymi nowinami !!;-):tak:

A ja dostałam jakis dziwny list z NHS, żebym umówiła się na konsultację i mam do wyboru w naszym dziennym szpitalu albo w Warwick, tylko zapomnieli napisać w związku z czym ma ona być:-D:laugh2:, więc trochę zgłupiałam:shocked2:.

Na pewno na liście jest numer telefonu, więc zadzwoń i zapytaj jakie ciasteczka masz przynieść
;-)

Bajeczka no jeszcze tylko 4 tygodnie-nie moge sie doczekac ale oby sie wczesniej nie zaczelo:tak:
Maureen przynajmniej nastepnym razem jak bedziesz chciala ja czyms zajac to rozsyp okruszki i juz bedziesz miec chwile spokoju:-D co do mnie to od samego poczatku ciazy nic mi nie dolegalo i bylam pelna sil zeby wszystko robic w zasadzie do niedawna i ona zawsze mi gadala ze sie dziwi ze ja taka mocna jestem bo ona w kazdej swojej ciazy ani sprzatac nie mogla bo wiecznie sie zle czula ani gotowac bo kazdy zapach u niej odrazu wymioty powodowal i wszystko jej maz robil.Ja juz jej od jakiegos czasu powtarzam ze z dnia na dzien jestem coraz bardziej ociezala,zmeczona i do tego problemy ze spaniem w nocy(co prawda juz na szczescie nie mam problemow ze spaniem ale jej wkrecam ze mam caly czas)wyglada na to ze ona ma to w d.....:wściekła/y:Ale powiedzialam ze sie nie przejmuje i juz od jakiegos czasu zaczelam coraz mniej robic a duzo sie wylegiwac i mam to gdzies:tak:Niedlugo moj D wroci i bedziemy zajeci szukaniem domku wiec wogole nic nie bede juz robic
Pandorka dzieki
Myleene biedny Alus,szkoda mi jest takich maluszkow co musza tak wczesnie operacje przechodzic:-(
Mamunia a to dziwne ze nie napisali o co chodzi,moze jakies konsultacje po Twoim zabiegu??
Milej nocki mamuski:-)

Dzien dobry kobietki:-)
Wlasnie sie obudzilam i czuje sie glodna jakbym conajmniej z tydzien nie jadla:-D
Tak sie zastanawialam co tam u Makty slychac,chyba o nas zapomniala!
Pixi odezwij sie bo w koncu nas ciekawosc zerzre:tak:

Ja rowniez witam
Dzis obudzilo mnie o 6.00 rano kopanie mojej malej. Tak mnie skopala, ze juz usnac nie moglam. :-D Zrobilam sobie kawke slaba bo jakas tak nie do zycia jestem.
A czeka na mnie dzis sprzatanie...:eek:
Najgorsze, ze nie wiem co dzis na obiad zrobic...:confused2:

Hej Babeczki,

Moja mała zasnęła wczoraj o 21 i wstała dziś o 5.30 :eek:
Na szczęście mężuś zabrał ją na dół i dał pospać ;-)

Za niedługo zbieramy się na zakupy, jak wróci starsza córa z polskiej szkoły sobotniej. Chociaż nie powiem, żeby mi się chciało.. Wstąpił we mnie mega wielki leń :zawstydzona/y:

kamilalopez,

ja sie teraz taka głodna budzę prawie codziennie :-D
Długo jeszcze musisz czekać na swojego D. ?

mamunia2,

pewnie, zadzwoń i zapytaj.. bo może ktoś być uczulony na orzechy, albo czekoladę ;-)

bajeczka,

ja często mam ten problem :confused2: Dzisiaj ziemniaczki, roladki z kurczaka i jakaś surówka, chociaż też nie jestem zdecydowana do końca, a czas leci :tak:

Miłego weekendu ;-)

reklama
Bajeczka wiem jak to jest jak czasem nie ma sie pomyslu na obiad.
Tez musze kawke zrobic sobie bo juz ta godzina a mi sie nawet z lozka wyjsc nie chce,a ostatnio popralam w koncu ciuszki dla mojego malenstwa i teraz musze je poprasowac.Wymyslilam sobie tez ze dzis upieke kruche ciasteczka:-)

Maureen jeszcze tylko 2 tygodnie:-) Udanych zakupow
Myleene Tobie chyba tez kolo 2 tygodni czekania zostalo?

Mamuski juz doswiadczone jak to jest z piciem kawy podczas karmienia piersia?-mozna,czy nie powinno sie pic? No i jak to jest z chudnieciem po urodzeniu-czy faktycznie dzieki karmieniu piersia traci sie kilogramy?

Ostatnia edycja:
Do góry