reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Bajeczko ja kupiłam fridę na angielskim ebay, dla mnie była niezastąpiona:))))polecam.
Maureen widzę, że masz dwie córcie, teraz wiesz co nosisz pod serduchem?
Pozdrawiam.

reklama
spoznione ale szczere zyczonka dla Karolka :):):):):) super focie :)

po swietach mam takiego leniucha ze hey...... w weekend siedzialam w pracy wiec troche kalorii sie zgubilo :):):)
wigilia uplynela cichutko i spokojnie :) szoda tylko ze moj tom w czwartek robil do 3 a w piatek do 5 ehhhhhhh

a tu cichutko strasznie :) gdzie cala reszta :) lenuszki :)????

hej dziewczyny
pandorka fajny ten aspirator, on widze podobny jest do tej Fridy :tak:

Dziewczyny doradzcie ktore lozeczko.:confused:
To lozeczko z Mothercare okazalo sie ze ma jakies dziwne rozmiary i oczywiscie materac do tego jest dostepny w Mothercare w tych wlasnie rozmiarach. Ale ja chce kupic uniwersalne lozeczko a nie udziwnione.
Juz zamowilam w Polsce posciel do lozeczka o rozmiarach 120x60, w tych rozmiarach mam tez upatrzony materac w Toys'R'Us w dobrej cenie.
I znalazlam lozeczka w Ikei, sa prawie takie same tylko roznia sie tymi frontowymi bokami. Moze wy doswiadczone mamusie doradzicie :-p

Załączniki

• 72429_PE188199_S3.jpg
    72429_PE188199_S3.jpg
    7 KB · Wyświetleń: 35
  • 72431_PE188200_S3.jpg
    72431_PE188200_S3.jpg
    5,7 KB · Wyświetleń: 38
  • 75749_PE194455_S3.jpg
    75749_PE194455_S3.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 39
  • 75751_PE194456_S3.jpg
    75751_PE194456_S3.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 36
Bajeczko ja preferuję łóżeczko pełnoszczebelkowe by w zawsze widzieć dokładnie maluszka, jak się coś robi,te boki z całości jakoś mi nie pasują.

czesc dziewczyny:-)
ja kolejnej nocy nie przespalam,gardlo juz mnie troszke mniej boli ale dalej boli i lecze sie lodami bo to jedyna rzecz co mi zawsze szybko pomagala.Dzis musze sie skonczyc pakowac do szpitala bo to juz 4 dni zostalo i nie wiadomo kiedy moze mnie zlapac a ja tylko czesciowo spakowana:zawstydzona/y:
Bajeczka ja sie zgadzam z Medio-jakos te pelnoszczebelkowe wydaja mi sie lepsze:tak: A jaki materac kupujesz?Mozesz jakiegos linka wkleic??ja jeszcze nie mam zielonego pojecia jaki materac kupie do lozeczka bo kupie dopiero jak bedziemy miec swoj dom.

reklama
witajcie dziewczyny
u nas wigilia minęła spokojnie i reszta świąt także.
Medio śliczny ten twój synek. Spóźnione ale szczere zyczenia dla niego sto lat!!!
Kamilalopez Jak ten czas zleciał,juz tylko 4 dni do wielkiego dnia,przynajmniej teoretycznie:-). Kuruj się i trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porod:tak:
Bajeczka my mamy łóżeczko z mothercare pelnoszczebelkowe i jestem bardzo zadowolona.Wprawdzie kupiliśmy je na carboot sale za 30 funtow ale stan idealny,nawet jeszcze metka była.Pozniej jak sprawdzilam ile ono kosztuje w sklepie to szok przezylam-170 bez materaca:szok:.

Pozdrawiam i życze szczesliwego Nowego Roku!!!

Do góry