Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamunia co się stało Skarbie, czyżby mąż nawalił???Medio- no i jak u lekarza? Domis też ciągle boryka się z krostkami i wysypkami i dostaje tylko krem.
Miło się czyta, że tak miło i przyjemnie spędziłyscie swięta, a u nas nie było tak jak sobie wymarzyłam, nawet nie chce mi się pisać:-(.
Kinia, sara- co tam u was? Tak długo was nie ma, dajcie znać jak się czujecie i maleństwa oczywiscie, bo już pewnie macie je przy sobie:-).

ale nic nie pomagalo poza tym nie odwazylam sie smarowac malucha sterydami.... w 4 miesiacu okazalo sie ze ma skaze bialkowa wszystko musialam robic na wlasna reke bo lekarzy nie moglam sie doprosic..... po tym jak sama zaczelam dawac Nutramigen tydzien czasu i zaczelismy zauwazac roznice.... i maluch wkoncu odsapnal.... do dzis jest na nutramigenie a poza tym pije normalne mleko i je jegorty i nie ma zadnych klopotow.... a na wysypke mam specjalny krem robiony w aptace ..... robia mi to oczywiscie w PL i przysylaja bo tu nie mam szans....
jakby co moge podac przepis.......Rudzia dzięki KotuśMoże przejdzie małemu, coś podejrzewam,że mogło być to po mydełku penaten, ja kiedyś się nim myłam tu i tam i bardzo mnie później piekło, nawet twarz mnie piekła , a "tam" to masakra była. A Ty jak się czujesz mocno mały kopie, daje pospać w nocy?
Kiedy byłaś w PL,wybierasz się niedługo może?
wkurzylam sie wsiadlam w samolot i w domu doprowadzilam sie do ladu..... na szczescie teraz jest juz wszytsko wporzadku.....

Nie mam pojecia jak piersi rosna bardzo przy karmieniu, a nie chce za malego kupic.