reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Medio to moj pierwszy porod dlatego tak panikuje za kazdym razem, bo nie wiem czego sie spodziewac. :sorry2:
Sluchajcie jak wygladaja tutaj te nakladki siliconowe na sutki bo chodzilam po kilku sklepach i nie widzialam nic takiego, albo jakas slepa jestem albo przegapilam :-p
Np. tak:-)
313_01_5041.jpg

reklama
kamilalopez mi polozna mowila juz 5 dnia po porodzie zebym wyszla z mala na spacer.My wyszlismy w 6 dniu ale tak na 20 min . I wczesniej nie werandowal;am tylko odrazu,ale tez mialam stracha czy jej nie za zimno,czy nie przeziebi sie.

medio super dzieciaczki,takie radosne:-).Powodzenia u okulisty:tak:
olinda trzymam kciuki oby jak najszybciej znalezli dla was nowe mieszkanko w miare dogodne

My wlasnie wrocilysmy ze spacerku. Mala dalej spi sobie ale juz ide szykowacv powoli butle bo pewnie zaraz sie obudzi moj glodomorek;-).
A tak wogole to pochwale sie ze od kilku dni mala smieje sie jak do niej mowie i gada na calego.Cudowne to jest:-)

czesc dziewczyny:-)
Moja mala to jest normalnie glodomor- ogolnie budzi mnie zawsze okolo 3 na jedzenie a pozniej kolo 6,tylko ze od 6tej pozniej chce jesc mniej wiecej co godzine i nie daje sie mamie wyspac.Byla u nas polozna dzisiaj i powiedziala ze to normalne ze rano tak chce jesc czesto,zwazyla ja i byla zdziwiona ze przy karmieniu tylko piersia w ciagu 6 dni przybrala juz 115g:-) Znacie dziewczyny jakies sposoby na to zeby mala nie plakala przy kompaniu?Zanim ja wsadze do wody to zawijam ja w pieluche i dopiero wkladam ale i tak placze:-(
Medio fajne te Twoje dzieciaczki:tak:
Olinda to teraz trzymam kciuki zeby w miare szybko wam znalezli inne mieszkanie;-)
Bajeczka a to dopiero poczatek macierzynskiego i jeszcze troszke masz do porodu,za kilka dni juz pewnie bedziesz miala dosc z nudow no bo ilez mozna sprzatac :-D
Pixi mi wlasnie dzis polozna powiedziala ze moge juz z nia wychodzic tylko zebym ubrala mala cieplo.

Kamilalopez - jesli jest ktos kto moze Ci pomoc przy kapaniu to niech Olivke trzyma za raczki wtedy dziecko czuje sie bezpiecznie ja tak robilam z Ola bo ona tez sie bala strasznie kapac i u mnie to podzialalo i po jakims czasie moglam ja spokojnie kapac. Powodzenia

Dziewczyny dziekuje za kciuki mam nadzieje ze dlugo nie bedziemy musieli czekac :tak:

Już po wizycie jest nieznaczna poprawa wzroku u Krzysia mamy repeptę na nowe okulary.
Teraz płacze mi bo zakropieniu mu oczu atropiną nic prawie nie widzi, mam nadzieję,że źrenice szybko mu wrócą do normy.

Medio- no cóż nagroda za męczarnie musi być;-):-). Dobrze, że jest jakas poprawa, choćby mała:tak:. A masz w domu tyle miejsca, żeby mogli się nią bawić, czy domek poczeka aż będzie ciepło i wystawisz go do ogródka?

reklama
Mamunia a zatoki ciut lepiej i temp. w normie za tydz mam kolejne wyniki zobaczymy jak wyjdą, no ale kaszlę nadal.
Krzysia oczka już dobrze, ufff
Byliśmy dziś wybierać nowe okularki dla niego.
A jak Twoje bobaski?

Do góry