Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Czesc ,
Madzialenak,jak to??? Przeciez jednym ze wskazan do cc jest nieprawidlowe ulozenie dziecka. Matko ,a oni kaza tej biednej kobiecie rodeic sn????
A to nie zagraza zyciu ,czy zdrowiu dziecka???? W glowie mi sie nie miesci jak mozna podejmowac takie decyzje i tak pozwolic si emeczyc kobiecie.
Zycze Ci ,aby Twoj porod byl szybki mimi tego oczeiwania i jak najmniej bolesny . Kciuki mocno zaciskammmm &&&&&&&&&&&&
Domat, fajnie,ze znalazlas czas by nam napisac co u Twojej coreczki. Dzielnie walczy i pomalu nabiera sil aby moc szybko pojsc do domku.Super!!!! Trzymajcie sie ciepelko.
Tequila, czekamy na Ciebie ale podczas tego oficjalnego oczekiwania odzywaj sie tutaj koniecznie
Oskaa,zaczlas juz pranie. Ja planuje uderzyc w przyszlym tygodniu.
Milagros,niestety nie dostaam zadnego maila :-(
Adus, kciuki zacisnieta za wizyte &&&&&&&&&&&
Milego popoludnia!!!!!
ale wiesz czuję się taka "nie w temacie";-)

Chodziło o to, że okazało się, że jest pępowina na główce dziecka, a to jest wskazaniem do cc. Więc zapytałam, czy w takim razie się umawiać na termin, to usłyszałam, że nie, bo to jest ciąża głęboka. Zapytałam, co to znaczy głęboka i usłyszałam - że to znaczy, że do porodu jeszcze ho, ho:-) Czyli może się zmienić. Nieźle, ja tu się już bardziej toczę niż chodzę, a okazuje się, że ciąża jest głęboka
) ale jak sie okazuje .. ciąża trwa jednak 42 tyg wg lekarzy w szpitalach 
. Ciekawa ta nazwa "ciąża głęboka" - człowiek całą ciążę chodzi i nawet nie wie jaka to ciąża
. Czyli jednak u Ciebie cc?

. Na pewno pod takim dokumentem podpiszą się wszyscy moi koledzy
.
Ja osobiscie nie jestem zwolenniczka aby malutkie dzieci spały z rodzicami ale mam koleżanki, które to praktykują i chwalą, plus przy nocnym karmieniu. Do Anglii nie tym razem już sie tam namieszkaliśmy
Central Europe..., więc jest kilka opcji ale i pediatra się tam znajdzie, pozatym sa samoloty i auto ;-) Oby wypaliło, bardzo chcę, bo roczne macierzyńskie mi się już nie powtórzy żeby skorzystać z takiej okazji i pomieszkać przez rok gdzieś na kontrakcie z mężusiem