Ona, Lionessa oj ciężko, nie ma co ściemniać że jest inaczej ;-) i mówiąc szczerze nie spodziewałam się aż takiego spadku 'formy' na te ostatnie tygodnie - każda, nawet najmniejsza rzecz mnie już przerasta, ostatnio poryczałam się już z bezsilności i tego że wszytko mnie boli - chyba lubię mieć nad wszystkim kontrolę i poczucie że jestem niezależna i sama wszytko dam radę zrobić a tu d**pa :-(
Ogólnie reasumując prawie nie śpię, jestem spuchnięta, bolą mnie dłonie jakbym miała reumatyzm i w sumie reszta też mnie boli i nie mam ochoty na nic

dobrze że jeszcze tylko kilka dni bo mam wrażenie że każdy kolejny trwa tyle co miesiąc

dzisiaj ostatnie ktg i mam nadzieję że dowiem się już szczegółowo na którą mam cc i jak to wszytko będzie wyglądać ...
Esiek super że do nas zaglądasz, a że rzadziej - martwiłabym się jakbym Cię tu widziała za często ;-) Gosia śliczna i wygląda jak aniołek choć pewnie potrafi pokazać też różki ;-) fajnie że się już 'ogarnęłaś' i macie choć trochę czasu dla siebie - ja trochę się tego boję że zapanuje totalny chaos
Anulla no to po mału gratuluję kolejnej kobietki na forum :-) i udanej wizyty oczywiście

A z tym samochodem to uważaj - ciążą to szczególny okres, nie tylko pod względem bezpieczeństwa ale też naszego samopoczucia i psychiki - może warto ograniczyć samodzielne podroże, szczególnie jak masz pecha do takich sytuacji - stres nie jest najlepszy w tym stanie ...
Magda mi się czasem zdarzało w ciąży, nie wiem szczerze mówiąc od czego, w ostatnich tygodniach niestety coraz częściej mój układ trawienia zaczyna szwankować :-( tylko że mi na razie wystarcza probiotyk doustny i lekka dieta przez 1-2 dni. Jeżeli jednak po 2 dniach by się nie poprawiło to może warto zadziałać żeby przypadkiem się nie odwodnić. Wiem że któraś z dziewczyn miała poważniejszą sytuację i coś na to dodatkowo brała, niestety nie pamiętam dokładnie co ...