gosia321
Fanka BB :)
To tym bardziej dobrze ze 2 corki wiesz jaki bedzie dumny tata4 bo jeszcze piesale w rodzinie same chłopy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To tym bardziej dobrze ze 2 corki wiesz jaki bedzie dumny tata4 bo jeszcze piesale w rodzinie same chłopy
![]()
Jesteśmy w Mielnie, my też zaopatrzylismy się w kurtki na szczęście nie są potrzebne, wieczorami przydaje się jedynie bluzaTo w jakiej jestes miejscowosci?
Ja wczoraj patrzylam przez kamerki na plaze i ludzie w kurtkach siedzieli.
Rodzina nasza tez nad morzem i mowia ze pada, albo ze zimno na kapiele i opalanie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mielno :-)Teqila a dokładnie gdzie jesteś? Bo ja na półwyspie. Dziś słońce było drugi raz od tygodnia.
Marzenia się spełniają :-) gratulacjeDziewczyny wróciłam od lekarza.jak zwykle wszystko się przesunelo. I obrót spraw o 360 stopni. Jedna dziewczynka na 100 % a raczej na 99% bo do porodu pewne to nie jest no a drugi to na 80% tez dziewczynka wiec jakbyście widziały moja mine ...M się prawie rozplakal z rozpaczyale za 3 tyg się upewnie bardziej co do 2 bobasa na gorze bo ten co zawsze mówiłam dziewczynka jest dziewczynka
będzie trzeba się przestawić z mówienia jak do chłopaków
a z rzeczy formalnych to rosną super równo bo ogólnie z @ wychodzi 19 +6 i jedna ma 19 + 6 druga 19+4 wiec jak na blizniaki super no i waga 330 i 290 gram
przepływy sprawdzi w serduszkach za 3 tygodnie bo jeszcze trochę za wcześnie
ale ogólnie wszystko dobrze
Liczę ze jeszcze coś wyrośnie tej wyżej która miała być chłopakiem
Pisanka, teraz to juz chyba nic nie wyrosnie. Chyba ze lekarz sie pomylil.Liczę ze jeszcze coś wyrośnie tej wyżej która miała być chłopakiembędzie parka hehe
Kiedys powiedzialam o tym lekarzowi , na poczatku ciazy. Lekko sie usmiechnal i jajnikow nie ma w ciazy one sie podnosza gdzies bardzo wysoko..Dziewczyny, a bolal Was jajnik w ciazy?.
W nocy tak strasznie mnie bolal , jak przy bolesnej owulacji. To normalne?
Teraz nie boli, ale caly czas go czuje.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze...nie wiedzialam.Kiedys powiedzialam o tym lekarzowi , na poczatku ciazy. Lekko sie usmiechnal i jajnikow nie ma w ciazy one sie podnosza gdzies bardzo wysoko..