• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mam dzisiaj jakis sredni dzionek...Przez wiekszosc dnia kuje mnie cos tuz pod prawa piersia, nawet chodze bez stanika zeby jeszcze wiekszego ucisku nie bylo , bo wkurzalo jeszcze gorzej i jakos boli po bokach podobnie jak nerki... :hmm:

Już mam to ze 2 dni :D wykonczy mnie jak dluzej tam bedzie naciskac :p
No to musisz mu powiedzieć, żeby zmienił lokalizacje :D
Mój sobie upodobał lewa strone i ma mnie w nosie :P I tylko w tym samym miejscu kopie :)

Mój maluch chyba ojca się wstydzi :D Chciałam M pokazać jak kopie i go zawołałam. Podszedł i cisza. Odszedł i znów zaczął kopać :D Czuję, że z matka będzie trzymać :D

No to musisz mu powiedzieć, żeby zmienił lokalizacje :D
Mój sobie upodobał lewa strone i ma mnie w nosie :p I tylko w tym samym miejscu kopie :)

Mój maluch chyba ojca się wstydzi :D Chciałam M pokazać jak kopie i go zawołałam. Podszedł i cisza. Odszedł i znów zaczął kopać :D Czuję, że z matka będzie trzymać :D
U nas jest to samo... kopie, kopie biore reke meza i koniec. A ze M niecierpliwy to po kilku minutach rezygnuje a tu od nowa sie zaczyna , ale chyba 2 ray udalo sie zlapac tylko ze na takich delikatnych akurat. U mnie ciezko zeby ktos inny poczul bo maluch dosc nisko stale pstryka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry