Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już dzisiaj mamy 16 dniNika fajnie, ze masz juz dzidziusia przy sobietez bym chciala
a jeszcze 3 miesiace! Taki mi sie wlaczyl instynkt, tak mi sie chce maluszka przytulac i calowac i dbac o niego
![]()
Z in vitroAgatek, a Ty pierwszego synka tez masz z in vitro, czy z naturalsa?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie kupuje bazy będę pasami zapinala a raczej mąż bo on mowi ze nie potrzeba. W sumie na 9 mc wydać tysiaka to bez sensu chyba ze codziennie jeździsz i wchodzić i wychodzisz z samochodu ale myślę że to do opanowania. Bazę wczepiasz do isofixu w samochodzie i tez jeździ tylem bobas.Dziewczyny, te foteliki maxi cosi, to mozna zamontowac tylko do bazy, albo pasami?
One sa montowane do iso fix w aucie, ale do iso fixu mozna tylko przodem do kierunku jazdy zamontowac?
Noworodek powinien jezdzic tylem do kierunku jazdy, wiec wychodzi na to ze trzeba kupic ta baze, bo pasami to strasznie trudne i meczace???
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom