• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak , wiem ze rennie mozna brac :)
Mnie cos dretwieje czesto prawa strona tuz pod piersia, reka albo noga zwlaszcza jak leze na boku to czuje ze mi dretwieje - martwi mnie to.
Po za tym bralam 2 x dziennie magnezin i od dzisiaj zaczynam 3 bo niestety ale skurcze lapia :(

Tak , wiem ze rennie mozna brac :)
Mnie cos dretwieje czesto prawa strona tuz pod piersia, reka albo noga zwlaszcza jak leze na boku to czuje ze mi dretwieje - martwi mnie to.
Po za tym bralam 2 x dziennie magnezin i od dzisiaj zaczynam 3 bo niestety ale skurcze lapia :(
Nie martw się bo to normalne. W nocy czasem to drętwienie budzi. Mi dretwialo biodro i udo zawsze jak leżałam na boku. Niestety trzeba się z tym pogodzić

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dalej pobolewa, chociaz wczoraj caly dzien przelezalam. Dzisiaj pojechalismy do lekarza. Wiec tak szyjka zamknieta, lozyzko wysoko, u dzidzi wszystko ok. Takze mam sie oszczedzac, zwiekszyc luteine, doraznie nospe... Mam jeszcze zrobić badanie moczu, moze to ze strony pecherza...
A nie boli Cię pęcherz przy załatwianiu? Mi teraz kazal zrobić posiew moczu, a nic nie odczuwam. Ale mam bakterie i dlatego.
Ważne ze z dzidzia wszystko jest dobrze :)

Martini - dretwienie rąk i nóg to norma. Mnie do tej pory dretwieje wszystko, tylko z różnym nasileniem lub czasem wcale. Lekarka kazała brać magnez 3x1 tabl. i od tego jest lepiej. Mnie jeszcze puchną nogi i ręce, więc mam komplet ;) Grunt, że po nocy przechodzi.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry