ewelin86
Fanka BB :)
I ja jutro się zaopatrze, bo nie dam rady
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I ja jutro się zaopatrze, bo nie dam rady
Nie martw się bo to normalne. W nocy czasem to drętwienie budzi. Mi dretwialo biodro i udo zawsze jak leżałam na boku. Niestety trzeba się z tym pogodzićTak , wiem ze rennie mozna brac
Mnie cos dretwieje czesto prawa strona tuz pod piersia, reka albo noga zwlaszcza jak leze na boku to czuje ze mi dretwieje - martwi mnie to.
Po za tym bralam 2 x dziennie magnezin i od dzisiaj zaczynam 3 bo niestety ale skurcze lapia![]()
Dalej pobolewa, chociaz wczoraj caly dzien przelezalam. Dzisiaj pojechalismy do lekarza. Wiec tak szyjka zamknieta, lozyzko wysoko, u dzidzi wszystko ok. Takze mam sie oszczedzac, zwiekszyc luteine, doraznie nospe... Mam jeszcze zrobić badanie moczu, moze to ze strony pecherza...Agatek jak się czujesz? Jak brzuch?
A nie boli Cię pęcherz przy załatwianiu? Mi teraz kazal zrobić posiew moczu, a nic nie odczuwam. Ale mam bakterie i dlatego.Dalej pobolewa, chociaz wczoraj caly dzien przelezalam. Dzisiaj pojechalismy do lekarza. Wiec tak szyjka zamknieta, lozyzko wysoko, u dzidzi wszystko ok. Takze mam sie oszczedzac, zwiekszyc luteine, doraznie nospe... Mam jeszcze zrobić badanie moczu, moze to ze strony pecherza...