ewelin86
Fanka BB :)
Na 13.50 ale pewnie się opóźniEwelin na która prenatalne?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na 13.50 ale pewnie się opóźniEwelin na która prenatalne?
Mnie tez uprzedzali nawet jak wypilam glukoze, zebym sie nie ruszala za daleko bo moze mi sie nawet i slabo zrobic, ale nic mi nie bylo oprocz tego ze siedzialam ze skwaszona minaNiby pi wypiciu glukozy mnie nic nie bralo. To jak na złość pi wyjściu z labo z 3 razy mi się wymiotowac chciało no i w domu też
Nie wiem czy już mi się stres włączył i to od tego ze dziś prenatalne czy dopiero teraz glukoza daje znać o sobie. I na dodatek jeszcze chyba mnie pogoni do kibelka
Jak to Pisanka mi napisała "dupa na kibel, miska przed twarz"![]()
Mialam taki etap , ale chyba nawet nie bedac w ciazy. Njalepiej wlasnie wazelina smarowac albo sa takie kremiki nivei bezbarwne nawilzajace i po tym jakos mi mijalo.Dziewczyny od kilka dni i mam tak kilka razy w roku mam usta w stanie masakrycznym. Schodzi z nich skóra luszcza się. Pieką strasznie i swędzą. Smaruje wazelina czasem miodem i nivea sos . Czuje taka skorupe na ustach są napięte jakby gole bo skóra zeszła. Co ja mam zrobić z tym mam już dosyć. ..
Ja też tak mialam przed ciążą ale teraz to się jakoś wydłuzylo. Nie wiem już czym smarować musze mieć ciągle posmarowane bo inaczej się nie da funkcjonowaćMialam taki etap , ale chyba nawet nie bedac w ciazy. Njalepiej wlasnie wazelina smarowac albo sa takie kremiki nivei bezbarwne nawilzajace i po tym jakos mi mijalo.
A można w ciąży ?