Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Martini po prawej stronie to wątroba, moze jadlas cos ciezkostrawnego?Jakis piekacy nieduzy bol mam na mostku miedzy piersiami blizej prawej co to moze byc hmm hm hm ?![]()
Wiesz tez o tym pomyślałam że to to ale nie chciałam nic sugerować. Nie coś Ty ja bardzo lajtowe posiłki spozywam. A ból juz sie utrzymuje dobry tydz albo i 2Martini po prawej stronie to wątroba, moze jadlas cos ciezkostrawnego?

Bardzo mozliwe, po prostu moze za bardzo Ci ja obciaza. Sprobuj zmienic zelazo. Ja biore Biofer i mi zelazo poszlo do gory.Nic nowego tez nie przyjmuje... jedynie to od jakis 2.5 tyg Chela Ferr (zelazo) ale czy to by mialo wplyw na watrobe?!
Juz wlasnie biore to bo bralam inne i srednio wynik poprawial. Za tydz bede robila badania wiec zobaczymy. Sama tak sobie tez nie chce zmieniac, jak tamto bylo do bani i zmienil na inneBardzo mozliwe, po prostu moze za bardzo Ci ja obciaza. Sprobuj zmienic zelazo. Ja biore Biofer i mi zelazo poszlo do gory.
tylko ze nie powiem bo meczace to jest...