• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No dokładnie, zawsze możesz coś kupić ale powiem ci że szczerze wątpię żebyś była zadowolona z tego regału, będzie ci się wszysko kurzyć, będziesz się wkurzać zanim coś znajdziesz, nie wiem co ci poradzić
Sprobuje, bo jak wcisne komode to bedzie ciasno, bedziemy miec tyle przejscia co w labiryncie i drzwi beda walic w komode.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gdzie bedziesz robiła echo płodu? Jakie to mniej wiecej koszta ?? Kiedyś słyszałam , ze niewiele jest w Polsce specjalistów od badan serca płodu. Zasugerowali Ci to badanie w szpitalu? Co w takim razie z ktg było nietak?
Ja sie martwię o serduszko, bo mam 5% wiecej szans na dziecko z wada :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam iść do jakiejś Pani Dr, nazwisko będę znała w poniedziałek. Rzeczywiście to jakiś fachowiec, moja ginekolog ma załatwić tą wizytę. Jak będę wiedziała więcej to dam znać.
W zapisie ktg nie spodobało im się kardio, czyli jak zrozumiałam za duże skoki.

A który model?
1476556956597-2106013207.jpg
Nie patrz na bałagan bo w trakcie remontu jestem :p
jego na necie nie znalazlam ale w smyku w sklepie stacjonarnym kupiłam :)

Załączniki

• 1476556956597-2106013207.jpg
    1476556956597-2106013207.jpg
    650,3 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Regal mam cos takiego, tylko ma 5 polek.
Zobacz załącznik 778444

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A to jest regał z Ikei? Jeżeli tak to możesz do niego (do każdej półki osobno) dokupić w Ikei drzwiczki lub szufladki. Drzwiczki są na cały ten kwadrat, a szufladki wchodzą dwie na jeden kwadrat. Mogę Ci jutro podesłać zdjęcia bo sama tak mam u syna w pokoju. On ma większy ten regał i w jeden kwadrat ma wstawione drzwiczki, a w jeden szufladki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry