kasia_basia
Fanka BB :)
Dziewczynki rodzące w grudniu, ile ważą Wasze dzieci? Moja 1,4 kg i to chyba mało. Jestem dokładnie w 30 tygodniu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój synuś ważył dwa tyg temu 937gDziewczynki rodzące w grudniu, ile ważą Wasze dzieci? Moja 1,4 kg i to chyba mało. Jestem dokładnie w 30 tygodniu
Tylko jeśli jest to seria kallax albo ten model wcześniejszy bo tam są kwadratowe te wnękiA to jest regał z Ikei? Jeżeli tak to możesz do niego (do każdej półki osobno) dokupić w Ikei drzwiczki lub szufladki. Drzwiczki są na cały ten kwadrat, a szufladki wchodzą dwie na jeden kwadrat. Mogę Ci jutro podesłać zdjęcia bo sama tak mam u syna w pokoju. On ma większy ten regał i w jeden kwadrat ma wstawione drzwiczki, a w jeden szufladki
Fusun poprosze o fotki[emoji4]A to jest regał z Ikei? Jeżeli tak to możesz do niego (do każdej półki osobno) dokupić w Ikei drzwiczki lub szufladki. Drzwiczki są na cały ten kwadrat, a szufladki wchodzą dwie na jeden kwadrat. Mogę Ci jutro podesłać zdjęcia bo sama tak mam u syna w pokoju. On ma większy ten regał i w jeden kwadrat ma wstawione drzwiczki, a w jeden szufladki
Moj Juniorek 11 dni temu wazyl 1150gMój synuś ważył dwa tyg temu 937g
Ja mam kwadratowe wneki.Tylko jeśli jest to seria kallax albo ten model wcześniejszy bo tam są kwadratowe te wnękido lack już chyba nie da rady bo półki są raczej prostokątne
Ciekawe z jaką wagą się urodzą chłopaki
Ciekawe, bo my ten sam termin mamy wedlug om[emoji6]Ciekawe z jaką wagą się urodzą chłopaki![]()
No to szufladki i drzwiczki będą pasować tylko że te szufladki są maleńkie a drzwiczki są tylko dekoracja bo tył regału jest otwarty ,poza tym są drogie, moim zdaniem i tak nie będziesz zadowolona i skończy się kupnem czegoś innegoJa mam kwadratowe wneki.
Seria Kallax teraz sprawdzilam i chyba ten mam.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom