• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja tez proszę o radę, chcę zamówić dzisiaj pościel i jakie wymiary zamawiałyście do łóżeczka 60x120? Myslalam ze 90x120 wystarczy ale czytam teraz na forach i dziewczyny radzą od razu większą 100x135 bo wystarczy na dłużej, co w sumie wydaje się logiczne... Help

Dziewczyny jaki laktator polecacie? Jakiej firmy? Reczny czy elektryczny?
Mam zamiar marmic piersia, ale mam kilka kolezanek, ktore niedawno rodzily i widze, ze laktator sie przydaje wiec chce kupic...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wszyscy radzą żeby nie kupować od razu. W każdej chwili możesz go potem nabyć. Laktator to rzecz indywidualna. U mnie przy pierwszym dziecku elektroniczny w ogóle nie pompował. Miałam okazję popróbować i całe szczęście nie kupiłam a to spory wydatek. W szpitalu mają różne na przykład. Można sprawdzić. U mnie najlepiej działał ręczny Avent. Nie kupuj wcześniej.

Ja tez na razie nie kupuje, bo nie wiem czy będzie potrzebny czy nie. A lepiej dokupić niż wg go nie używać.

Martka ja na ta chwile nie kupuje pościeli. Mam kocyki wiec starcza. Dopiero za rok bd kupować i na pewno większą, bo starczy na dłużej

Wszyscy radzą żeby nie kupować od razu. W każdej chwili możesz go potem nabyć. Laktator to rzecz indywidualna. U mnie przy pierwszym dziecku elektroniczny w ogóle nie pompował. Miałam okazję popróbować i całe szczęście nie kupiłam a to spory wydatek. W szpitalu mają różne na przykład. Można sprawdzić. U mnie najlepiej działał ręczny Avent. Nie kupuj wcześniej.

O widzisz, o tym, ze moze sie nie sprawdzic nie pomyslalam. Ok to nie kupie na razie :)
Dzieki za rade.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez proszę o radę, chcę zamówić dzisiaj pościel i jakie wymiary zamawiałyście do łóżeczka 60x120? Myslalam ze 90x120 wystarczy ale czytam teraz na forach i dziewczyny radzą od razu większą 100x135 bo wystarczy na dłużej, co w sumie wydaje się logiczne... Help
Ja pościeli póki co nie kupuje więc nie pomogę, noworodka i tak pościelą nie nakryje więc nie kupuje. Kupilam rożki do spania, kocyki,śpiworek na początek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry