Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
BidulkoMy już po wizycie...w szpitalu
Plamienia mam nadal mimo brania leków, brzuch boli stale, skurcze nie ustępują więc moja dr chce bym była pod obserwacją
Dzisiejszy zapis ktg pokazał skurcze dochodzące do 100
Mam już dość, chce urodzić i już przestać się martwić
TeQuila Ty już może zostań w tym szpitalu dla pewności i spokoju. Dobrze będzie, choć wierzę, że masz już dość tej sytuacjiMy już po wizycie...w szpitalu
Plamienia mam nadal mimo brania leków, brzuch boli stale, skurcze nie ustępują więc moja dr chce bym była pod obserwacją
Dzisiejszy zapis ktg pokazał skurcze dochodzące do 100
Mam już dość, chce urodzić i już przestać się martwić
Nie wiadomo właśnie, moja dr stawia na szyjkę ale tak naprawdę to nikt nic nie wieBidulko
Wiem, że to nie pocieszenie, ale w szpitalu będziesz pod obserwacja i pod stałą opieką. A wiadomo skąd plamienia się wzięły?
Kochana trzymajcie się :*
Ja kupiłam otulacze, ale nie takie na zamek co wyglądają jak kondomyA slyszalyscie o otulaczach? Podobno fajnie sie sprawdzaja...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bardzo chętnie zostanę pod warunkiem że góra za dwa tyg będę mieć cc i wyjdę już z Alankiem do domu bo takie jeżdżenie tam i spowrotem mnie wykończyTeQuila Ty już może zostań w tym szpitalu dla pewności i spokoju. Dobrze będzie, choć wierzę, że masz już dość tej sytuacji![]()
Tylko że leżeć na lekach które biorę to ja mogę w domu nie muszę w szpitaluTequila pomysl, ze przynajmniej maja reke na pulsie, a dla Maluszka na pewno lepiej jednak u Ciebie jeszcze posiedziec.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, mam rożek i dwa śpiworki, ale myslalam zeby juz na zaś zamówić, bo teściowa chce sponsorowaćMartka - na poczatek lepiej rozek albo spiworek od spania :-)
Co do laktatora - to kupie jak bedzie potrzeba.. przy mlodym nie uzywalam. Pokarm juz mam [emoji15]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom