• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Za Stara ?????? To ja 37 i pierwsze dziecko bedzue w kwietniu to co my mamy powiedziec?!!
Widzisz ciesze sue ze dobrze;))

Dzieki panie ze choc fizycznie ok u nas narazie i odpukac aha I na piatek czekam jak na zbawienue bo usg ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hihi ja 34 w lutym :-) ale naprawdę widzę ogromną różnice w samopoczuciu pomiędzy jedną a drugą ciążą

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Teqila u nas tez jeden mrozaczek czeka. Na pewno wrocimy po niego.
Jak myslicie miedzy zebrami a pepkiem wypycha mi sie maluch tylko nie wiem czy glowka czy dupka:) w tym samym czasie sa ostre uderzenia w dole w krocze. Czyli chyba glowka pod zebrami a nozki w dole :-) :):-Dmaszeruja?:-D
My też wrócimy, nie wyobrażam sobie innej opcji
Mój syn ułożony jest główką w dół i też wypycha tyłek wysoko jeszcze wyżej nogi a w dole czuje straszny ucisk, dochodzą jeszcze rączki którymi boksuje i czasem mam wrażenie że nie może być tylko jeden dzidziuś bo z każdej strony coś boli ;-) także trudno określić jak u ciebie jest ułożony maluszek :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha kobietki zapomnialam napisac rano, przecie zywotnosc motyli jest do kilkamastu tygodni wiec ja Sue pytam skad sie wzial w pokoju dzis rano ?? To na szcxsescie? Bo biedronke znalazlam w tym samym dniu Po transferze;)))
Milego konca dnia
d417e94447ae28a3ee6a5ff5bc15ba54.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widze ze nie tylko u mnie na koniec ciazy jakę dolegliwości. Ja dziś wymiekam wszystko mnie boli, aż z tego wszystkiego wymiotowalam :( wiem ze za 2 tyg bd jyz z moim szkrabem. Ale samopoczucie okropne :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry