Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to tak jak ja ( 24.12), szybko Ci to cc zaplanowali. Może tak być że Twoja będzie miała już miesiac jak się moja pojawi :-)Na 23.12
Peguotka - ale fotelik inny, nie?
Ja juz sie przymierzam do fotelikow, zeby moc je przymierzyc do samochodu [emoji23] budzetowo polecimy i maxi kozy będą, pasują do kazdego wozka z tych, ktore rozwazam.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
dziewczyny, bo już zgłupiałam. Kupowałyście coś takiego?
to tylko przykładowe zdjęcie. Ja pierwsze dziecko rodziłam pod koniec maja i kompletnie nie wiem co się na zimę używa
Zobacz załącznik 786477
![]()
![]()
![]()
![]()
3in1
Budzetowo hmmm teraz dopiero patrzymy ile wszystko kosztuje))[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji849][emoji849][emoji849][emoji85][emoji85][emoji108]
Ale te szczescie kazdej ceny warte [emoji173]️️[emoji173]️️[emoji173]️️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z prenatalnych 19.12 a ostatnio jak robili pomiary w szpitalu to 16.12. Faktycznie moze tak byćto tak jak ja ( 24.12), szybko Ci to cc zaplanowali. Może tak być że Twoja będzie miała już miesiac jak się moja pojawi :-)
Ja też mam dwa te śpiworki. Zobaczymy czy u mnie się sprawdzidziewczyny, bo już zgłupiałam. Kupowałyście coś takiego?
to tylko przykładowe zdjęcie. Ja pierwsze dziecko rodziłam pod koniec maja i kompletnie nie wiem co się na zimę używa
Zobacz załącznik 786477
No ja żniw z om mam na 28.12 a cc 19. Natomiast z usg na 16.12 mam. Niestety u mnie jak dzwoniłam żeby wpisali mnie na termin 19 to powiedzieli ze za wcześnie. Bo cc tylko tydz przyd terminem robią. Na szczęście udali mi się ich przekonaćZ prenatalnych 19.12 a ostatnio jak robili pomiary w szpitalu to 16.12. Faktycznie moze tak być![]()
Hehe ja myslalam ze takie sameDopiero teraz zauwazylam jakie podobne [emoji12][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom