ludek
Fanka BB :)
Słodkie sukienki [emoji5] czyżby pokazywala nam język? [emoji6]Zobacz załącznik 839362 Dzień dobry Zobacz załącznik 839361i 10 minut później ulało nam się.
Dziewczyny ubranek jest potrzebne duża ha ha ha ha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Słodkie sukienki [emoji5] czyżby pokazywala nam język? [emoji6]Zobacz załącznik 839362 Dzień dobry Zobacz załącznik 839361i 10 minut później ulało nam się.
Dziewczyny ubranek jest potrzebne duża ha ha ha ha
Super [emoji4] czyli zapowiada się poród naturalny? [emoji6] Szybko zaliczylas USG 3.trymestru. Ja miałam w rowno 31 tyg i mala ważyła już 1919 g [emoji64]My już po USG 3 trymestru
Mała waży 1490g, ślicznie prezentowała się na usgWody płodowe w normie, szyjka długa i zamknięta więc uspokoiłam się trochę
![]()
Co chwilę przypomina mi o sobie solidnymi kopniakamiUwielbiam tą małą istotkę
![]()
Czailam się na te kompleciki, ale narazie boję się ubranek zakładanych przez główkę. Najwyżej zacznę takie zamawiać po porodzieMiałam nic nie kupować ale H&M mnie prosiło rabatem [emoji23]
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czailam się na te kompleciki, ale narazie boję się ubranek zakładanych przez główkę. Najwyżej zacznę takie zamawiać po porodzie![]()
Ale przepiękne zdjęcie ❤U nas jutro równy miesiąc
Waga w 13 dniu 2720
![]()
Waga w 31 dniu 3500
![]()
Nie wiem co oni dają do tych mleczek ale czuje ze tak jak u Marceli zaraz będę co chwile wymieniać rozmiary [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak będziesz pewna że chcesz sprzedać to się do mnie odezwij chętnie skorzystam :-)Dziewczyny myśle ze za miesiąc Max dwa będę miała do sprzedania swój laktator . Może i szybciej zależy kiedy całkowicie zakończy mi się laktacja ale póki co używam go sporadycznie i oczywiście zrobie dobra cenę jak któraś będzie chętna [emoji846] mam go niecały miesiąc wiec tez jest prawie na pełnej gwarancji .
Link do: Medela Swing Maxi - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam dużo kopertowych i jakoś psychiczne mi z tym lepiejUwielbiam wszystko co przez główkę . Body zapinane mnie wykańczają . Może przez to ze Sara jest malutka ale jakoś szybciej to wszystko przez głowę idzie . Tylko gorzej jak M został sam i chciał ściągnąć te przez głowę dołem i się zaklinował w połowie [emoji23][emoji23][emoji23]
Bardzo grube są te dresy?? Jestem zakochana w tym z Myszka ale ja rodze w lato i się powstrzymałam :-)Miałam nic nie kupować ale H&M mnie prosiło rabatem [emoji23]
![]()
Ja mam dużo kopertowych i jakoś psychiczne mi z tym lepiejPewnie później będę narzekać na te zapięcia, ale dzieci szybko rosną i jak urodze zaraz zaczną się kolejne wyprzedaże tym razem letnie i szaleństwo od nowa
![]()
A ja wszystko co kopertoweUwielbiam wszystko co przez główkę . Body zapinane mnie wykańczają . Może przez to ze Sara jest malutka ale jakoś szybciej to wszystko przez głowę idzie . Tylko gorzej jak M został sam i chciał ściągnąć te przez głowę dołem i się zaklinował w połowie [emoji23][emoji23][emoji23]