ilmenau
Fanka BB :)
Dziewczynki karmię moją piersią ma 17 miesięcy czy dawać jej mleko?
Moja ma 15 miesięcy i dostaje w kubeczku mleko krowie, wypije dziennie ok 3-4 lyki. Chcę ją oswoić ze smakiem mleka, bo chciałabym w tym roku ją odstawić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki karmię moją piersią ma 17 miesięcy czy dawać jej mleko?
@ilmenauMoja ma 15 miesięcy i dostaje w kubeczku mleko krowie, wypije dziennie ok 3-4 lyki. Chcę ją oswoić ze smakiem mleka, bo chciałabym w tym roku ją odstawić
Moja ma ponad 3 lata i kanapki rozkłada na czesci pierwsze więc tym bym się nie martwiła [emoji12][emoji23]@ilmenau
Jak tam idzie u was jedzenie [emoji12] Moja córka na dzień dzisiejszy zjada owsiankę, mannę, kaszkę ryżową, zupy, owoce. Drugie dania i kanapki słabiutko. No może spaghetti jeszcze wejdzie.
Spoko tylko wymieniam co lubi. Chic kanapek szkodaMoja ma ponad 3 lata i kanapki rozkłada na czesci pierwsze więc tym bym się nie martwiła [emoji12][emoji23]
Polecam batata pokrojonego jak frytki, polanego oliwa z oliwek i upieczonego w piekarniku. Moja w wieku Twojej to uwielbiała.Spoko tylko wymieniam co lubi. Chic kanapek szkoda[emoji12] tak tylko trzeba wymyślać i wymyślać. W sumie jeszcze jajko, kawałek rybki, pulpeta, duszone warzywa w sosie pomidorowym to też zjada.
Robiłam już kilka razy i zonk. Od sierpnia żłobek to niech się tam martwiąPolecam batata pokrojonego jak frytki, polanego oliwa z oliwek i upieczonego w piekarniku. Moja w wieku Twojej to uwielbiała.
Tam będzie jesc, zobaczysz. Moja nawet brokuła w przedszkolu je, który w domu jest wrogiem numer 1. Inne dzieci jedza to i ona [emoji6]Robiłam już kilka razy i zonk. Od sierpnia żłobek to niech się tam martwią[emoji23]
@ilmenau
Jak tam idzie u was jedzenieMoja córka na dzień dzisiejszy zjada owsiankę, mannę, kaszkę ryżową, zupy, owoce. Drugie dania i kanapki słabiutko. No może spaghetti jeszcze wejdzie.
Nie wiem.. Kasa już się kończy, bo kupiliśmy większe mieszkanie także ciężko mi sobie wyobrazić jak ostatni nie wyjdzie. Nie wiesz może kiedy do następnego transferu mogę podejść ? Dziś już zaczęłam plamić, wiec Okres jednak się zbliża, na wtorek mam wizytę u ginekologa bo jest darmowa konsultacja 2 tygodnie po transferze. Ale już wolałabym wiedzieć co i jak. Może jakieś badania zrobić ?Jeśli się nie uda (tfu tfu)nie zdecydujecie się na kolejną procedurę?
Normalnie to w następnym cyklu myślę chyba że chcesz zrobić jakieś badania może lekarz coś zaproponuje.Nie skreślaj slabeusza on może się okazać silnym bobasem czego bardzo ci zyczeNie wiem.. Kasa już się kończy, bo kupiliśmy większe mieszkanie także ciężko mi sobie wyobrazić jak ostatni nie wyjdzie. Nie wiesz może kiedy do następnego transferu mogę podejść ? Dziś już zaczęłam plamić, wiec Okres jednak się zbliża, na wtorek mam wizytę u ginekologa bo jest darmowa konsultacja 2 tygodnie po transferze. Ale już wolałabym wiedzieć co i jak. Może jakieś badania zrobić ?