Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Prowadzę jednoosobową dział i byłam dzis u swojej ksiegowej dowiedziec sie jak najlepiej rozegrac te ostatnie miesiące. Dodam ze termin mam na początek marca i chciałabym popracowac do konca roku jak zdrowie pozwoli i potem zawiesić dział na jakis czas. I mam takie pyt Czy nie wiecie moze jak to jest z płatnosciami składek Czy jak bede teraz płacila większe składki społeczne to podniosą mi trochę zasiłek, Ile miesięcy bym musiała płacic? Jak oni to liczą wogóle... Mozę mamy jakąś ksiegową na forum? Ale chyba w pt i tak pojde do Zusu i ogarne temat ;-) Pozdrawiam ;-)))
Ja mam niedlugo usg.....7.10.Zobacze co tam u mojego synka slychac,teraz to juz pewnie chlop jak dab
A taki maly chomiczek z niego byl;-)
Sama sie sobie dziwie,bo brzuszek wystaje,wiec za bardzo nie mozna poszalec;-)No ale tak mam,ku wielkiej radosci meza mego hehe,bo chlopina mial ciezko przez te ostatnie pol roku
Sa mega brzydkie,syski wygladaja w nich koszmarnie hehe,ale jakos powalcze,bo faktycznie sa wygodne,nigdzie nie uciskaja.Dostepne u mnie w sklepach w dwoch kolorach,czarny albo bialy wow
Wskoczylam dzis na wage.30tc i 9kg na plusie ;-)