nieagatka
Fanka BB :)
MIESIAC! tyle zeszlo zanim odpadl. Myslalam, ze kuwa oszaleje ze stresuAle super fota. Jessssui, i ten kikut nieszczęsny
. Ja się go boję
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MIESIAC! tyle zeszlo zanim odpadl. Myslalam, ze kuwa oszaleje ze stresuAle super fota. Jessssui, i ten kikut nieszczęsny
. Ja się go boję
![]()
hmm wg mnie zanim podasz jajko lepiej podac najpierw mieso czy rybe. Ja chyba jajko dawalam cout pozniej i zawsze bylo plucieqwa i wszystko jasnedzis dostala pietruszkax dyniax cukinia jutro dodam do tego jajo 1 raz
czemu?hmm wg mnie zanim podasz jajko lepiej podac najpierw mieso czy rybe. Ja chyba jajko dawalam cout pozniej i zawsze bylo plucie![]()
tak samo robilam i nie chchsly mi tego jesc, nie wiem czemu.czemu?
ja chce do zupki zetrzeć gotowane bo ja papki cisne. Żeby spr. czy nie ma alergii
u nas kąpiel pierwsza w szpitalu była po 3 dniach - siedziałam prawie tydzień w szpitalu. A w domu jak przyszla pomoc - taka pani która przychodzi po porodzie się opiekować dzieckiem i mama. W domu to kurczaczek bo żółtaczkę miałAle super fota. Jessssui, i ten kikut nieszczęsny
. Ja się go boję
![]()
U nas jak odpadł i spadł na podłogę to pies zeżarłMIESIAC! tyle zeszlo zanim odpadl. Myslalam, ze kuwa oszaleje ze stresu![]()
WhaaaaatMIESIAC! tyle zeszlo zanim odpadl. Myslalam, ze kuwa oszaleje ze stresu![]()
u starszej chyba 10 dni, ale u mlodszej wiecznosc. A pediatra, ze luzik, kiedys odpadnieWhaaaaat. Przecież ja osiwieję
![]()
PadłamU nas jak odpadł i spadł na podłogę to pies zeżarł![]()
Kuwa laski, fajnie że jest to forumu starszej chyba 10 dni, ale u mlodszej wiecznosc. A pediatra, ze luzik, kiedys odpadnie![]()