• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czemu odeazu amniopunkcja?? Może USG u innego lekarza?? Nie wiem nie znam się ale czy to z czasem nie może się zmienić?? Co to da że zrobisz amniopunkcje pytam b może coś przeoczyłam ??
wybacz ale pytanie co to da jest slabe. Da wiedze i mozliwosc decyzji.

@Nelka85 ryzyko jest podwyzszone, ale to dalej oznacza, ze tylko jedno na ponad 200 dzieci z takimi wynikami rodzi sie chore.
Trzymam kciuki, zeby bylo dobrze

Mialam
wybacz ale pytanie co to da jest slabe. Da wiedze i mozliwosc decyzji.

@Nelka85 ryzyko jest podwyzszone, ale to dalej oznacza, ze tylko jedno na ponad 200 dzieci z takimi wynikami rodzi sie chore.
Trzymam kciuki, zeby bylo dobrze
Na myśli co da aminopunkcja przy powiększonych nerkach co pokaże , autorka wcześniej nie pisała o ryzyku zd. Dlatego pisałam że może Usg u innego lekarza ,gdybyś przeczytała w pierwszym poście nie było informacji o ryzyku zd

Ale Ci zazdroszcze, ze masz usg w pracy ;) ja to nie wiem jak doczekam wizyty za mc... dzis mam ostatnia w klinice. A kolejna dopiero 19.05 u lekarza prowadzącego ciaze. Nie dla mnie wizyty raz w mcu 😂
No właśnie mam taką nieszczęśliwa maciczke, że i tak widoczność jest marna. Ale widzę, że się ruszają i mam od razu spokoj na duszy :) masz detektor tętna?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry