reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny śliczne brzuszki ;)

Madzia, bo będziesz miała tako z tego co pamiętam? A jaki model? Strasznie mi się kropeczki podobają a nigdzie na żywo nie ma żeby zobaczyć :( jutro jedziemy jeszcze do dwóch sklepów może trafię.

reklama
Emilia brzusio już okazały :) i kombinezonik bardzo ładny

Majka mamy bardzo podobny kształt brzuszka, ja bokiem też mam takie właśnie jajeczko. Ale Twój już taki w sam raz do rozpakowywania :-)

co do tabletek wszelkiego rodzaju to ja witaminy całą ciążę łykam tylko w postaci owoców i warzyw, no i biorę żelazo- tardyferon bo u mnie na bakier z mięsem ;)

Ja tez mam wózek w groszki tylko tyle ze retro. Ja w ogóle kocham groszki :) sporo ubranek w groszki pościel Hani tez w groszki i wózek oczywiście tez :)

Witajcie dziewczyny! Niektóre z Was mnie pamiętają ze strony "Kto po in vitro". Co prawda od pół roku nie byłam aktywna bo za dużo w życiu przeszłam. Jednak pokora i cierpliwość się opłacała bo doczekałam się upragnionego maleństwa. Jestem w 8 tygodniu ciąży i mam do Was drogie koleżanki które już urodziły bądź niebawem urodzą zapytanie: do którego tygodnia ciąży trzeba być pod opieką kliniki żeby potem chodzić do swojego ginekologa w miejscu zamieszkania. Myślę ze teraz częściej będę do was zaglądać i pisać z wami. Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam.

Kari - witamy. W klinice ktora robila ci in vitro musisz miec 1 wizyte potwierdzajaca ciaze i tyle, oczywiscie jezeli podchodzilas z dofinansowania. Jezeli prywatnie to w ogole nie masz takiego obowiazku. I gratuluje ciazy :)

Dzięki Esiek. Tak byłam na pierwszej wizycie na której usłyszałam pięknie bijące serduszko. I lekarz wyznaczył mi za miesiąc kolejną wizytę. I tak się zastanawiam czy nie wybrać swojego lekarza który przyjmuje w przychodni, prywatnie i pracuje w szpitalu. A do którego tygodnia ciąży należy przyjmować luteinę dowcipną.

Kari no wiele z nas mialo dylemat czy prowadzic ciaze w klinice czy u "normalnego" gina. Mysle ze musisz sama zdecydowac. Nie ma regul niestety. Co do luteiny to na kazdej pisze ze dokladnie do 77 dnia od zaplodnienia bo potem funkcje jej wytwarzania przejmuje łozysko i i tak branir jest bez sensu. Wiele z nas tu bralo jednak dluzej dla spokoju wlasnej psychiki ;)

reklama
Do góry