reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Medalikara mi nic nie mowil o diecie, przez 4 tygodnie przytylam 1,5 kg. Mam teraz rowno 10 kg na plusie od poczatku ciazy i doktorek powiedzial, ze jest ok. Brzuszek masz juz spory ale to ostatni miesiac wiec taki powinien byc :)

reklama
Kasik, koleżanka ma termin na 1 kwietnia i jest jakby tydzien przede mną i niedawno była na tym USG.
Mi sie przesunął termin na 5 kwietnia więc dokładnie w niedziele wielkanocną
Smerfeta, z Kasik to raczej w szpitalu się nie spotkam ale jak Ty zamierzasz na Klinicznej a ja bede zmuszona tam jechac to kto wie czy razem nie urodzimy ;-)U Ciebie może być lekka obsuwka, a ja z racji cukrzyce moge sie szybciej wypakować ;-)

Ostatnia edycja:
Joasia kciuki trzymam :tak:
Ewelina takie objawy to faktycznie już mogą coś znaczyć. Macica obniża się, szyjka się skraca i dziecko schodzi niżej. Być może jeszcze trochę i odejdzie czop :happy:
Medalikara no pokaźny brzusio :tak: jeszcze troszkę i ja taki będę miała

Kotuska dla Ciebie to raczej bliżej Zaspa, chyba że z jakichś względów odrzucasz ten szpital? Mam nadzieję, że jednak nie będę miała obsuwy a Ty wyrobisz się ciut wcześniej ;-)

Bziumelka to trzymam kciuki za szybkie plum !!:tak:

Liskka, fajne porteczki :tak:

Kasik, Kotuska, no ładnie Wasze maluchy ważą ;-)

Hania witaj :tak:

Szczerbatka
super, trzymam kciuki aby szybko poszło. :tak:

Joasia kciuki za jutro !!:tak:

medalikara brzuszek sliczny;-)

Medalikara, śliczny brzuszek ! :-)

Kasik36, mi jeszcze nie ważyli młodego , mówili ze nie ma znaczenia na razie .. Ale chciałabym juz wiedzieć, pewnie na usg 28tyg mi powiedzą . A jakie sa normy ?
Pochwał sie brzuszkiem.

Olusia, jak tam? Masz jakies towarzystwo na sali? Lez grzecznie :)

Medalikara czy ty nie masz tam bliźniaków?!?!?!?!?!!!! Boshe jaki wielki ten brzuch !!!!!!
To moj z piatku , jak miałam
Wychodne ImageUploadedByForum BabyBoom1421790727.044119.jpg

Kasik i Smerfeta juz swatają swoje dzieci , wiec bziumelka od zczerbatka zaraz po porodzie tez musza :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1421790727.044119.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1421790727.044119.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry