kikifish87
Fanka BB :)
gizas- nie wiem czy to było to ale tak od 3 dni, wieczorem przed spaniem  o podobnych godzinach czułam bulgotki ale nie wiem czy to moje jelita czy mała, hmm nie wiem.
a ty jak myslisz rodzic?? cesarka czy sn??
kaya- uwazaj na opryszczke, ale sama nic nie bierz . zycze powodzenia i czekam na kolejne wiesci o dzidzi.:-)

a ty jak myslisz rodzic?? cesarka czy sn??
kaya- uwazaj na opryszczke, ale sama nic nie bierz . zycze powodzenia i czekam na kolejne wiesci o dzidzi.:-)

spokojnie brzuszek zaraz wyjdzie zanim się spostrzeżesz, mi w sumie odróżniał się w 16tc
 spokojnie brzuszek zaraz wyjdzie zanim się spostrzeżesz, mi w sumie odróżniał się w 16tc  a mam tylko tydzień na podjęcie ostatecznej decyzji, najlepiej było by się zapytać kogoś kto przeżył jedno i drugie,
 a mam tylko tydzień na podjęcie ostatecznej decyzji, najlepiej było by się zapytać kogoś kto przeżył jedno i drugie,  

a co tam u ciebie? nie martw sie, ja dlugo nie mialam brzucha a powinno byc widac szybciej przy blizniakach...ale ja tez duzo wymiotowalam, malo co jadlam, schudlam to tez inaczej bylo u mnie!
 a co tam u ciebie? nie martw sie, ja dlugo nie mialam brzucha a powinno byc widac szybciej przy blizniakach...ale ja tez duzo wymiotowalam, malo co jadlam, schudlam to tez inaczej bylo u mnie!