Ciśnienie mam książkowe to może trochę skoczyć byle wszystko z Alanem było dobrze :-)Będzie dobrze :* trzymam kciuki :* nie stresuj się bo ci ciśnienie skoczy
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciśnienie mam książkowe to może trochę skoczyć byle wszystko z Alanem było dobrze :-)Będzie dobrze :* trzymam kciuki :* nie stresuj się bo ci ciśnienie skoczy
Ja też mam spoko 100 / 50 u mnie może skakać chociaż ja nerwowa to pewnie skacze 15 razy na godzine ale mnie kopia na wieczor. ..czuje jakbym miała pusty brzuch a w środku ktoś czasem uderzył w bębenek. ..mega dziwne uczucie wyobrazalam sobie inne.Ciśnienie mam książkowe to może trochę skoczyć byle wszystko z Alanem było dobrze :-)
O 9.00, boję się jak nigdy dotąd, mam nadzieję że usłyszę dobre wiadomości,ale dziś chyba spać nie będę tak się już stresuje
To raczej niskie masz ciśnienieJa też mam spoko 100 / 50 u mnie może skakać chociaż ja nerwowa to pewnie skacze 15 razy na godzine ale mnie kopia na wieczor. ..czuje jakbym miała pusty brzuch a w środku ktoś czasem uderzył w bębenek. ..mega dziwne uczucie wyobrazalam sobie inne.
Dzięki, już śpi ale pewnie nie może doczekać się jak jaDobrze będzie! Alanek na pewno już czeka, żeby pomachać mamusi [emoji173]️ Powodzenia i cudnych widoków!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się że mogłam pomóc, pewnie niewiele osób( łącznie ze mną) pomyslalo by że wapno może wywołać przedwczesne akcje skurczowe. A po co ryzykować, nigdy nie wiadomo jaka dawka na kogoś zadziała już za mocno :-)TeQuila dzięki że piszesz o tym wapnie. W nocy sprawdzałam i prawie nic już nie ma.
Pięknych widoków dziś życzę l. Niech Alanek pomacha ładnie mamusi
Kochana bd dobrze :* Ja tez pamiętam ze że stresu wymiotowalamCieszę się że mogłam pomóc, pewnie niewiele osób( łącznie ze mną) pomyslalo by że wapno może wywołać przedwczesne akcje skurczowe. A po co ryzykować, nigdy nie wiadomo jaka dawka na kogoś zadziała już za mocno :-)
P.s.Ze stresu chyba zaraz zwymiotuje :-(