reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kurde, to mnie coś za często badają... Ale szyjka twarda zamknięta...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Nie przejmuj się, to zależy od lekarza, ja jestem obecnie w 30tc i zawsze badana jestem ginekologiczne i jest ok[emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uff ty też do dwóch lekarzy chodzisz!?

Tak ale od niedawna , zapisałam się do dobrego i polecanego gina na fundusz , by być spokojniejsza że wszystko ok , no i by zaoszczędzić trochę na badaniach, bo to co się da zrobić na NFZ to przynoszę te wyniki na prywatną wizytę.

Tak ale od niedawna , zapisałam się do dobrego i polecanego gina na fundusz , by być spokojniejsza że wszystko ok , no i by zaoszczędzić trochę na badaniach, bo to co się da zrobić na NFZ to przynoszę te wyniki na prywatną wizytę.

No i ja byłam w 18 tyg pierwszy raz na pakiet i teraz mnie i moja i on bada... I się martwię czy to ok...

My po wizycie! Dziś 22+6tc. Mały ma się dobrze. Położenie główkowe (że mu tak wygodnie do góry nogami to jestem w szoku). Waży 560g. Wiercił się. A ja później trochę polatałam po mieście. Tylko zastanawia mnie dlaczego lekarz pytał kiedy byłam badana ginekologicznie a ja do niego że 2 tyg. temu (a to było 1,5 tygodnia)... I ciekawa jestem czy nie wskazane są badania czy jemu się nie chciało mnie zbadać. No nie wiem...
Później miałam taki incydent spotkałam kolezanke z podstawowki wysciskala mnie, wycalowala... A potem mówi że pięć tygodni temu zachorowała na chorobę bostońską... Czacie!!! Ja na nią z gębą że mam nadzieje ze mnie nie zaraziła itp. I od razu do przychodni do lekarza rodzinnego czy coś mi grozi... Głupia ja...

Super. Maluch rośnie [emoji7] a co to jest ta choroba bostońska?

Ja też na kazdej wizycie ląduje na fotelu i mam tego dosyc.
A to mąż moze byc przy cesarce?? Bardzo bym chciała by mój byl przy mnie

Ja też na kazdej wizycie ląduje na fotelu i mam tego dosyc.
A to mąż moze byc przy cesarce?? Bardzo bym chciała by mój byl przy mnie
Ostatnio polozna w szkole rodzenia mi mowila bo sie o to pytalam ze w Polsce nie moze byc maz na sali przy cc chyba ze w prywatnym szpitalu...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry