reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dostaliśmy i jak ktoś pyta to podpowiadamy ze chcemy cała rodzinkę [emoji8] Link do: lalkametoo.pl

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fajne te laleczki[emoji4] teraz mam dylemat bo upatrzylam z innej strony Panią zajaczkowa i też z imieniem ale teraz chyba bardziej mi się te podobają [emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

No to będziemy napewno w podobnym terminie. Nie podali ci kiedy? Kiedy się dowiesz ?
Wszystko gotowe? :)
Po moim stanie dzisiejszym pędem pakowalam torby do szpitala[emoji4] jutro odbieram wozek i fotelik i tak chyba wszystko mamy tylko drobiazgi zostaly typu ubranko na wyjście ze szpitala jakieś drobne kosmetyki. Wszystko wyprane i wyprasowane[emoji4]. 13 marca w 36+5tc mam usg i konsultacje z lekarzami i wtedy będzie podjęta pewnie decyzja co do porodu. Może i nasze terminy się zbiegna[emoji3]

Wg nowych standardów polozniczych i opieki poporodowej ani ivf ani ciężar bliźniacza nie są wskazaniami bezwzglednymi do cc. Jest duża nagonka na ilość cięć w szpitalach, nfz nie chce płacić za procedury wiec lekarze niechętnie wykonują cięcia.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Kochana ale Ty miałaś cc?? Ciąża bliźniacza nie jest wskazaniem? Ja myślałam.że jest

Fajne te laleczki[emoji4] teraz mam dylemat bo upatrzylam z innej strony Panią zajaczkowa i też z imieniem ale teraz chyba bardziej mi się te podobają [emoji4]

Te są piękne ja też od jakiegoś czasu mam tą stronę na fb i bede chciała zamówić taka lale :)

Po moim stanie dzisiejszym pędem pakowalam torby do szpitala[emoji4] jutro odbieram wozek i fotelik i tak chyba wszystko mamy tylko drobiazgi zostaly typu ubranko na wyjście ze szpitala jakieś drobne kosmetyki. Wszystko wyprane i wyprasowane[emoji4]. 13 marca w 36+5tc mam usg i konsultacje z lekarzami i wtedy będzie podjęta pewnie decyzja co do porodu. Może i nasze terminy się zbiegna[emoji3]

Trzymam kciuki . Napewno ze wszystkim zdążysz :)

reklama
Juz planujesz kolejne? Ale super. Widzę że przyzwyczailas się do brzuszka i dobrze Ci z nim :-) a ja już wróciłam z lidla [emoji14] byłam o 7 rano
Też dziś mialam polowanie w lidlu ale dopiero koło 18tej i bylam w szoku jak szybko tam sie rozeszła kolekcja Przygotuj się na dziecko [emoji33] Ale coś jednak udało się kupić [emoji12]

Do góry