• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No to będziemy napewno w podobnym terminie. Nie podali ci kiedy? Kiedy się dowiesz ?
Wszystko gotowe? :)
Po moim stanie dzisiejszym pędem pakowalam torby do szpitala[emoji4] jutro odbieram wozek i fotelik i tak chyba wszystko mamy tylko drobiazgi zostaly typu ubranko na wyjście ze szpitala jakieś drobne kosmetyki. Wszystko wyprane i wyprasowane[emoji4]. 13 marca w 36+5tc mam usg i konsultacje z lekarzami i wtedy będzie podjęta pewnie decyzja co do porodu. Może i nasze terminy się zbiegna[emoji3]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Wg nowych standardów polozniczych i opieki poporodowej ani ivf ani ciężar bliźniacza nie są wskazaniami bezwzglednymi do cc. Jest duża nagonka na ilość cięć w szpitalach, nfz nie chce płacić za procedury wiec lekarze niechętnie wykonują cięcia.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Kochana ale Ty miałaś cc?? Ciąża bliźniacza nie jest wskazaniem? Ja myślałam.że jest

Po moim stanie dzisiejszym pędem pakowalam torby do szpitala[emoji4] jutro odbieram wozek i fotelik i tak chyba wszystko mamy tylko drobiazgi zostaly typu ubranko na wyjście ze szpitala jakieś drobne kosmetyki. Wszystko wyprane i wyprasowane[emoji4]. 13 marca w 36+5tc mam usg i konsultacje z lekarzami i wtedy będzie podjęta pewnie decyzja co do porodu. Może i nasze terminy się zbiegna[emoji3]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki . Napewno ze wszystkim zdążysz :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry