reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ooojjj nie znam ale w ZS czy gdzie indziej w mieście,też mam przepisane paski do badania czy jest cukier i ketony w moczu badań tak co 2,3 dni przykładam paseczek pod strumien lub do kubeczka i wkładam na chwilkę i zabarwia się pasek i patrzysz mi przed wczoraj wyszły w rannym niewielka ilość ketonów a to dlatego że zjadłam kolację za mała i czułam już głód ale tak mi się spać chciała że poszłam od razu,a tak odkąd badań tymi paskami to miałam 3 razy tylko ketony niewielkie ilosci.Najlepiej jakby ich w ogóle nie bylo.To dobrze że radzisz sobie z dietka powodzonka :)
W Szczecinie :) No ja muszę sobie kupić te paski. Cała mnie zbadała, zmierzyła ciśnienie, szyje mi zbadała, kazała od góry rozebrać i położyć. Po stopach i po kostkach podotykala pouciskala. ;) jestem zadowolona z wizyty, uspokoiła mnie.

Dziewczyny mam pytanie czy zamawialyscie cos ze strony DaWanda bo zamowilam cos i tak teraz sie zastanawiam nad terminem realizacji jest dosc dlugi i zaczynam miec watpliwisci co do tej strony.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupowalam tam 3 lata temu obraz i ubranka dla bratanka. Nie bylo zadnych problemow

Amelka piękne imię . Miałam tak dać coreczce ale siostra dała swojej . Później jak byłam w cp to miałabyc lenka ale teraz wybraliśmy całkiem inne i niektórym się nie podoba Matylda. A ja czuje ze będzie świetnie pasować . Szczególnie po moim trudnym początki ciąży i krwotokach wiem że imię adekwatne do znaczenia :)
Mi się podobają jeszcze Bianka , Blanka, Nadia , Jadzia, Anastazja.
Matylda super:)

Widzę, że szukamy imion dla dziewczynek :p :D ja jak jeszcze w ciąży nie byłam to zawsze chciałam Lenke i jak się okazalo że w ciąży jestem to mówiłam Lenka no i okazało się że psitke pod serduchem noszę i mąż się zarazil i też mówi Lenka no i chyba tak zostanie ;) mam nadzieję , że nam się nie odmieni ;)
Jak sie okaze ze moja dzidzia to dziewczynka to chyba odmalpuje od Ciebie

reklama
Do góry