Nie ma problemuJak sie okaze ze moja dzidzia to dziewczynka to chyba odmalpuje od Ciebie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie ma problemuJak sie okaze ze moja dzidzia to dziewczynka to chyba odmalpuje od Ciebie
My też od samego początku mówiliśmy Lenka i jak okazało się ze dziewczynka to już nawet nie trzeba było szukać imienia....Myślę właśnie , że jak zawsze mi się marzyła Lenka to nie mam po co tego zmieniaćW rodzinie wszystkim się podoba tylko moja mama że trochę ruskie
ale i tak kocha już ta mała lobuziare ❤
To lepiej niech pokaże co tam maJak zas pieron nie skrzyzuje nozek❤
@zylwia a czujesz dalej te ruchy? U mnie bobas sie wiercil w kosciele dzisto takie dziwne laskotanie❤

No.wlasnie nie wiem kto tam.moze w brzuszku siedziec..To lepiej niech pokaże co tam maa nie masz żadnych przeczuc?
![]()
Ja nic nie czuje właśnieale Ty to zero brzuszka A widziałaś jaka ja mam piłkę więc może dlatego
![]()
Ja z tych grubszychTo lepiej niech pokaże co tam maa nie masz żadnych przeczuc?
![]()
Ja nic nie czuje właśnieale Ty to zero brzuszka A widziałaś jaka ja mam piłkę więc może dlatego
![]()
Żadnych przeczuc?No.wlasnie nie wiem kto tam.moze w brzuszku siedziec..
Przyszla obroza foresto. Jest na stykNo.wlasnie nie wiem kto tam.moze w brzuszku siedziec..
Jedni mowia ze bedzie dzuewczynka inni ze chopiec i badz tu madryŻadnych przeczuc?A znajomi albo rodzina nic nie podpowiadają ?
że wyglądasz że będziesz miała chłopaka albo dziewuszke?
![]()
Moja tez wlasniePrzyszla obroza foresto. Jest na stykmam byka
![]()