reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tylko ze ja bylam bez makijażu wiec urody tez nie bylo:) a dodatkowo byłam cholernie oslabiona bo ospa mnie lapala, od kilku dni nic nie jadlam wiec trydno bylo stwierdzić że pieknieje:)

Ten przesąd akurat się nie sprawdza. Mi wszyscy mówią, ze ładnie wyglądam w ciąży a noszę dziewczynkę.
Mi też wszyscy mówią ze ładnie wyglądam.i promienieje a noszę dwie dziewczynki z drugiej strony najważniejsze jest nastawienie i uśmiech, a w naszych wywalczonych ciazach nie wierzę aby się ktoras nie uśmiechała i nie byla promienna :-)

No niby prawda :D ja na początku strasznie się czułam i tak też wyglądałam mimo to że makijaż był ;) nawet nikt nie musiał mi tego mówić bo lustro w domu mam:laugh2: w pracy stawiali na chłopaka bo nic się nie zmieniłam więc było zaskoczenie jak powiedziałam, że dziewuszka :)

No niby prawda :D ja na początku strasznie się czułam i tak też wyglądałam mimo to że makijaż był ;) nawet nikt nie musiał mi tego mówić bo lustro w domu mam:laugh2: w pracy stawiali na chłopaka bo nic się nie zmieniłam więc było zaskoczenie jak powiedziałam, że dziewuszka :)
U mnie na początku żadnych zmian...ale jak zaczęłam 3 miesiac to mnie całą wysypało(gdzie nigdy z tym problemu nie miałam) i każdy mówił że dziewczynka,to ja jakoś stawiałam na chłopaka.Ale jak widać tamci mieli racje:):)Moja szwagierka w ciąży wręcz promienieje wygląda cudnie i będzie miała chłopaka.Jedynie ja smaki mam inne...na początku ciąży jadłam tylko kapuste kiszoną.dziewczyny na tyle że ja nawet kapuste dodawałam do zupy pomidorowej.:)Jak mi kapusta zbrzydła to przerzuciłam się na ogórki kiszone :) a w 4 miesiącu ciąży smaki uleciały i już kompletnie do teraz nie wiem na co mam ochote:)

U mnie na początku żadnych zmian...ale jak zaczęłam 3 miesiac to mnie całą wysypało(gdzie nigdy z tym problemu nie miałam) i każdy mówił że dziewczynka,to ja jakoś stawiałam na chłopaka.Ale jak widać tamci mieli racje:):)Moja szwagierka w ciąży wręcz promienieje wygląda cudnie i będzie miała chłopaka.Jedynie ja smaki mam inne...na początku ciąży jadłam tylko kapuste kiszoną.dziewczyny na tyle że ja nawet kapuste dodawałam do zupy pomidorowej.:)Jak mi kapusta zbrzydła to przerzuciłam się na ogórki kiszone :) a w 4 miesiącu ciąży smaki uleciały i już kompletnie do teraz nie wiem na co mam ochote:)
Ja juz wszystkie kiszone zjadłam:( dzis musze podejsc do sklepu i zobaczyc czy maja bo mi z jednej firmy smakuja choc swoje najlepsze

reklama
Babulki kochane a powiedzcie mi czy przez te wszystkie leki albo przez ciążę zauwazylyscie u siebie wzrost owlosienia?? Ja mam duzo wlosow na brzuchu czego wczesniej nie mialam, M sie smial wczoraj ze depilowac bedzie trzeba:rolleyes2:

Do góry