reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Współczuję wam Kochane 🥺😪 ale wierzę i mocno trzymam kciuki że szybko się z tymi awariami uporają ❤️❤️ tymczasem witamy kolejna nieprzespana i pełna strachu noc 🙉😪😪 mój już dawno śpi a ja to sram po gaciach bo wydaje mi się że przez te wiatry to jakieś bobsko mnie porwie 😰😰😰😰

reklama
U mnie aktualizacja sytuacji - prądu i wody ciągle brak 😜
@Riddikulus ja się w nocy kilka razy budziłam ze strachem, bo tak mocno wiało 🤦
Łączę się w bólu 😉też nie mamy prądu na szczęście woda jest . Najlepsze jest to że nawet nie ma jak tego zgłosić bo telefon energetyki nie odpowiada 😬a u nas jak się nie zgłosi to sami nie zrobią.
U nas sytuacja następująca. Wyniku lubego brak. Prądu od 17 brak. Woda tylko zimna. W pracy nieobecna pod szyldem wyniku lubego. Załamka.

reklama
Nudzi mi się 😜 i tak sobie myślę że to już ostatnie takie chwile w moim życiu.. I wiecie co? Się strasznie ale to strasznie z tego powodu ciesze😁

Do góry