reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Laski, a mam jeszcze pytanie? Od kiedy kładzie się dziecko na brzuszku? Obserwuję mamę fizjoterapeutę ale jakoś nie mogę znaleźć dokładnie od kiedy się to robi?
I co mam teraz kupić: taką matę z pałąkiem czy piankową typu puzzle?
Ja dozyalam z pracy od dziewczyn-i dyrektora-zeby niebylo ze same baby u mnie w pracy😉-taka z palakiem oczojebna.Mala az zostala przez nia prz3stymulowana jak polizylam w 2 miesc.dlatego ja schowalam i wyciagnelam jak miala ok.4 miesc.Wczesniej kladlam na sobie i tak spala mi na brzuchu.

reklama
Ja dozyalam z pracy od dziewczyn-i dyrektora-zeby niebylo ze same baby u mnie w pracy😉-taka z palakiem oczojebna.Mala az zostala przez nia prz3stymulowana jak polizylam w 2 miesc.dlatego ja schowalam i wyciagnelam jak miala ok.4 miesc.Wczesniej kladlam na sobie i tak spala mi na brzuchu.
Tych mega kolorowych to sama aż się boję i oczopląsu dostaję. Wyczytalam że na początek lepiej żeby były np czarno białe 🤔

Laski, a mam jeszcze pytanie? Od kiedy kładzie się dziecko na brzuszku? Obserwuję mamę fizjoterapeutę ale jakoś nie mogę znaleźć dokładnie od kiedy się to robi?
Mi już w szpitalu kładli malego nna brzuszku wiec od razu w domu też kładłam
Ciekawe jakie mają u mnie w szpitalu. We wtorek zapytam na szkole rodzenia, teraz nie miałam bo położna zachorowała. Ja kupiłam mleko nan, żeby sobie zrobić w domu próbę jak to się przygotowuje 😜
Mi nan poleciła położna w szpitalu twierdziła że bardzo dobre chociaż szpital miał hipp .
Później przeszliśmy na hipp bo myślałam ,ze przez nan robi rzadko kupy ale to nie było przyczyną. niestety przez alergie musieliśmy zrezygnować i przeszliśmy przez bebilon pepti a skończyliśmy na neocate.

Kładłam sporadycznie, wiem zdrowo bla bla ale moje dzieci tego nie lubiły. Trudno. Raczkowały, chodzą, mają się dobrze 😁

Aaaaa matę miałam z pałąkiem, coś tam można zawiesić.

Kładłam sporadycznie, wiem zdrowo bla bla ale moje dzieci tego nie lubiły. Trudno. Raczkowały, chodzą, mają się dobrze 😁
Czyli jednak można bez tego 😜. Ja widzę, że juz za bardzo się spinam a przecież nie da rady wychować dziecka pod książkę 🤷
To laski, z tym mlekiem mm widzę, że może być różnie. Zobaczymy co mojemu podpasuje 🤔

Ja mojego zaczelam kłaść na jak miał niecale 3 miesiące. Wtedy głowy sam nie podnosi dziecko jeszcze ale warto na chwilę kilka razy dziennie już tak kłaść. Ale spokojnie od narodzin maty nie potrzebujesz 😀

reklama
Do góry