na czczo zawsze książkowoAle sam cukier na czczo ok?
Wlasnie bo to jeszcze ta proba obciazeniowa w 5 tyg:/

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na czczo zawsze książkowoAle sam cukier na czczo ok?
Wlasnie bo to jeszcze ta proba obciazeniowa w 5 tyg:/
od pobrania... to czekamy i kciuki zacisniete!O kurde to bardzo szybko!!?
A te 5 dni to od dotarcia probki do Hong Kong czy od pobrania?
No ja czekam … pobrana 02.02 a doreczona chyba 04.02 do labo
Czekam! Dostane sms jak bedzie w systemie! Troche sie denerwuje i nie moge doczekac
To mega szybko! Ale byloby super jakby jutro wszystko sie zgralo! Nifty i pappaod pobrania... to czekamy i kciuki zacisniete!
Ja też zawsze mam badanie paluchem, potem usg i w Wawie 250 złJa mieszkam na wypizdowiu ale mój gin ma super sprzęt i robi na nim takze prenatalne.
I za wizytę ciążowa place 180xl, zawsze badanie paluchem, potem USG, i to takie porządne, nie na odwal się, zawsze zdjęcie dostaje jak mały pozwala zobaczyć buźkę, i na koniec badanie szyjki. Za te pieniądze to wizyty mam super![]()
Wow 250? Kurcze ja płaciłam po 400zlJa też zawsze mam badanie paluchem, potem usg i w Wawie 250 zł![]()
A gdzie Ty rodzisz?Wow 250? Kurcze ja płaciłam po 400zl
No ale teraz mam go na codzień za free na NFZ![]()
Oszalałaś, mnie by do głowy nie przyszło, płaciłaś 400 zł, a teraz to jego obowiązek.A właśnie powiedzcie kupować "coś" na wychodne po porodzie![]()
KopernikaA gdzie Ty rodzisz?